Miért nem vagyok okos?

Figyelt kérdés
Mindenki okosabb nálam és ez annyira sz** olyan gáznak érzem magam tök lusta vagyok . am aki hülye abból lehet okos??( v.jótanuló ((uygan az)))
2011. máj. 4. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a jegyek határozzák meg egy ember intelligenciáját.
2011. máj. 4. 14:54
 2/5 A kérdező kommentje:
rendben akkor mi?? de azért az okos aki kitűnő tanuló nem?? de én még az se vagyok:(nem lesz belőlem semmi:(mindig többet akarok mint amennyit elvárnak..vagy ..
2011. máj. 4. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:

14:56

Én se voltam jobb egy átlagos középiskolában 2-es 3-asnál, most mérnöknek tanulok és elég jól megy.

2011. máj. 4. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb ráfogni, hogy nem vagy okos, minthogy megszenvedj azért, amit akarsz.

" tök lusta vagyok " Ezen a hozzálláson próbálj meg változtatni.Az tény, hogy hosszabb távon könnyeb azoknak, akiknek minden csak ugy megmarad a fejükben, de általánosban és gimiben (feltételezem, hogy még ált. iskolás vagy) még nem maga az ész számit, inkább a szorgalom.

2011. máj. 4. 15:19
 5/5 anonim válasza:
Én most vagyok 8.-as, vagy is most fejeztem be, sajnos. Szóval ... Szerintem sem attól függ az ember intelligenciája, hogy hányas tanuló, egyet értek a legelsővel. Én erős közepes vagyok, tanulásban nem tartom magam okosnak, viszont ismerek olyat, aki velem egyidős (14) és 4,7-es átlaggal sík hülye. Úgy értem, bulizni jár, tipikus mai tini. Én ilyeneket nem csinálok, nem vonz az ilyesmi, inkább otthon vagyok, gépezek és olvasok. Esetleg a barátaimmal elmegyünk ide-oda, de az nem olyan buli. Mi anélkül is jól szórakozunk. Az intelligencia nem csak a sulis jegyeken alapul, hanem hogy hogy viselkedsz az életben. Szerintem :) Lehet, már nem aktuális a kérdés, 2011-es, viszont ha az, akkor ne add fel és sok sikert! Jó jegyek nélkül is elérhetsz nagyobb dolgokat, és ha szerencséd van, talán nagyobbakat, mint az, aki 5-ös átlaggal végez a suliban. :)
2014. jún. 20. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!