Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Van még valaki, aki nem...

Van még valaki, aki nem ünnepli a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Én egyedül élek,nem vettem fát.A családunk (külön élnek a szülők) se ragaszkodik ajándékozáshoz,mindig megvesszük,amire szükségünk van.

Semmi dekoráció nincs a lakásomban.

Még nem mondtam el másoknak,hogy ne botránkozzanak meg.

DE van még ilyen,akit hasonlóan nem érdekel?? :$

2010. dec. 22. 06:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ünnepeljük csak nem ajándékozunk.

Nincs annyi pénzünk hogy ajándékokra költsünk. Fel van díszítve a fa, főzünk egy finomat karácsonykor és kész.

2010. dec. 23. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi megtartjuk. El sem tudom képzelni, hogy ez nem így lenne, de ha neked így jó, akkor így jó. Senkinek semmi köze hozzá, pláne nem ahhoz, hogy ezért hülyének nézzen, vagy nyíltan megbotránkozzon. Ahány ház, annyi szokás.

Mindazonáltal nem érzem magam birkának azért, mert meg szoktam ünnepelni ezt az eseményt.

2010. dec. 24. 18:55
 13/13 anonim válasza:

nem hiányzik neked ez az esemény, az érzés?

ha nem, akkor jól csinálod így a dolgokt, ha pedig de, akkor lépni kell valamit.

2011. jan. 5. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!