Miért útál mindenki?
Figyelt kérdés
Akárhányszor próbálok beillleszkedni egy társaságba vagy közösségbe mindíg leráznak vagy elkerülnek, pedig semmi rosszat nem csináltam.
Senki sem foglalkozik velem általába házon kívül hozzám se szólnak.
miért van ez és hogy lehetne változtatni rajta?
2010. dec. 20. 10:31
11/13 anonim válasza:
Lehet, hogy azért Utál mindenki, mert nem tudod leírni azt, hogy Utál... x)
12/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te magad utálod magad a legjobban?
A "szeresd felebarátod, mint önmagad" arról is szól, hogy magaddal legyél rendben és ez így is van!
Keress a diszfunkcionális attitűdök során tipikus hamis állításokat (net, könyv, stb.) és nézd meg, van-e olyan, amit te is bebeszélsz magadnak!
13/13 Izééékeh11 válasza:
régen engem is utáltak az osztálytársaim meg mindenki viszont kitaláltam egy módszert,és azt csináltam hogy úgy viselkedtem mint a többiek-egy ideig.akkor jófejnek tartottak,aztán fokozatosan kezdtem el "önmagam lenni".és mostmár akármit csinálok,vagy akármit mondok amiért régen kiutáltak ma már egyetértenek velem.amúgymeg az nem a te hibád ha nem tudsz beilleszkedni egy társaságba.neked vannak egyedi ötleteid és egyedi stílusod,nem vagy olyan mint a többiek hogy mindenki ugyanúgy öltözködik meg ugyanazt szereti és ugyanazt utálják és közösítik ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!