Miért útál mindenki?

Figyelt kérdés

Akárhányszor próbálok beillleszkedni egy társaságba vagy közösségbe mindíg leráznak vagy elkerülnek, pedig semmi rosszat nem csináltam.

Senki sem foglalkozik velem általába házon kívül hozzám se szólnak.

miért van ez és hogy lehetne változtatni rajta?

2010. dec. 20. 10:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem eppen utalnak, de vagy a stilusod vagy a beszelgetesi formad nem felel meg. Lehet egy kicsit arrogansnak tunsz nekik.
2010. dec. 20. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:

nem akarlak antiszociálissá alakítani, de minek próbálsz beilleszkedni? én ezt mindig is úgy fogtam fel ha be AKAROK illeszkedni, azt akarom hogy elfogadjanak, azt akarom hogy jó benyomással legyek rájuk, akkor magamnak HAZUDOK, nem úgy viselkedek, mint amilyen valójában vagyok, csak azért hogy másnak tetszem..

néha kifejezetten magányos tud lenni ez az életmód

2010. dec. 20. 10:55
 3/13 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem vagyok se arrogáns se nagyképű ellenkezőleg.

Nagyon segítőkész vagyok az emberekkel szemben bár az is lehet hogy ez a baj

2010. dec. 20. 10:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy az vagy, de lehet hogy az emberek igy latnak, igy tunsz nekik.
2010. dec. 20. 11:04
 5/13 anonim ***** válasza:
kényszeredetten nem lehet ismerkedni...mondom, add magad!
2010. dec. 20. 11:05
 6/13 A kérdező kommentje:
igen de ha magamat adom ugyanott vagyok mint most
2010. dec. 20. 11:10
 7/13 A kérdező kommentje:
mert akárhányszor magamat adtam mindenki leszart ugyhogy ez nem nyerő
2010. dec. 20. 13:10
 8/13 anonim ***** válasza:
legalább magadat adod, mondjuk mondom rám lehet ne halgass inkább, mert akkor nagyobb valószínűséggel maradsz magadban nem is írok már inkább
2010. dec. 20. 14:43
 9/13 anonim ***** válasza:
próbálj vidám lenni,poénkodj!
2010. dec. 20. 17:58
 10/13 anonim ***** válasza:

haha pont mint én-

sokat nem ér a poénkodás sem. alapjaiban kell felrúgnod a személyiségedet, és olyannak kell lenned mint a közösség, még ha hülyék is, és a többi.

én erre nem vagyok képes. és nem érdekel, hogy mekkora baráti társaságok vannak. egyik sem az én ízlésem . ergo nem foglalkozom velük. kicsit (?!) különc vagyok elismerem, magasak az elvárásaim, engem meg így kell elfogadni.

2010. dec. 20. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!