Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tennél, ha tudnád, hogy...

Mit tennél, ha tudnád, hogy az alattad lakó mászkál éjjel is kopogós papucsban, de ő letagadja?

Figyelt kérdés
Természetesen panelról van szó és egy öregasszony lakik alattunk. Már annyira idegesít, mintha az agyamban mászkálna.
2010. dec. 17. 22:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Utolso,

A neni nem a kerdezo felett lakik, hanem alatta.

Igazan tenyleg nem ertem mi zavarja a kerdezot. Nem felette kopogtatnak. Talan ido hogy kertes hazba koltozzon. Csak ez lenne a megoldas.

2010. dec. 19. 10:07
 12/20 A kérdező kommentje:
Ezelőtt magasföldszinten laktam és nem is gondoltam, hogy felfelé is ennyire hallatszódnak a hangok!!! Ki vagyok akadva az öregasszonyon! Éjjel nem tud aludni és ezt hallgatjuk, hogy mászkál, pakolászik, tologatja a széket a konyhában, csukogatja az ajtókat.
2010. dec. 19. 10:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Lakik valaki a vénlány alatt? Ha igen akkor fogjatok össze és... Az egyik lefogja a másik nyissz!
2010. dec. 19. 10:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem, a mammer lakik a legelső szinten és mi felette.
2010. dec. 19. 20:54
 15/20 anonim ***** válasza:

Közeleg a karácsony. Vegyetek neki egy aranyos mamuszt.

[link]

[link]

2010. dec. 20. 10:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Oké, de ha Te is belegondolsz, elég hülye szituáció, megjelenni a szomszédnál egy papuccsal/mamusszal, hogy mostmár ezt hordja. Az a baj, hogy gyarkorlatilag senkinek sincs joga így beleszólni a másik életébe, ha ő ezt nem értékeli úgy, hogy más nyugalmát zavarja, akkor a fejem tetjére is állhatok. Ez csakis intelligencia kérdése, ami nagyon fontos volna, ha már így egymás hegyén, hátán lakunk. És kvázi letagda, amikor azt mondta, hogy ő is hallja, de nem tudja ki az.
2010. dec. 20. 19:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem gunyolodik veled, mikor at mondja, o is hallja de nem tidj ki az, vagy demenciaban szenved.
2010. dec. 21. 11:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Én ezért nem költöznék soha többet tömblakásba! Jö nekem a 3millás házikó az isten háta mögött egy cigánymentes faluban...
2010. dec. 21. 22:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem velem laksz egy házban. Bár nekem már nem aktuális a panel, de sok évig az volt. Minden lakótársam élte a saját életét, este nem fúrt és nem kalapált senki, de járni, beszélni, tévézni mindenki szokott. Sőt, a kisbabák és a kicsit nagyobbak is bömböltek. Így fogadtuk el. Lányom ott nőtt fel, és egészséges felnőtt lett, aki a babáját panelban neveli.
2010. dec. 22. 22:18
 20/20 anonim ***** válasza:
nekem is eszembe jutott: a te babád nem sír éjjel?
2014. júl. 15. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!