Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért nem díszítitek fel a...

Miért nem díszítitek fel a házat karácsonyra?

Figyelt kérdés

Összeszedtem a gyerekek, hogy sétáljak velük egy jót a karácsonyi hangulatban, erre alig találtunk kivilágított házat. :(

Szomszédban pár szép, de a jellemző nincs egyáltalán, vagy csak egy fénykábel földobva igénytelenül. :( Olyan lehangoló.

2010. nov. 29. 22:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Egyrészt panelban lakok, a nyolcadikon. Nincs értelme kívülről díszíteni. Másrészt teljesen értelmetlen dolog. Belül sincs díszítés, majd esetleg 23-a körül a tesóm kidekorálja a lakást, de még az sem biztos.
2010. nov. 30. 13:36
 32/36 anonim ***** válasza:

mi feldiszítjük szépen a kintit is, de akkor kb egy hónapig apu kint alszik az előszobában hálózsákban, mert volt már, hogy bejöttek ellopni, és ott könnyebben felébred rá, amúgy meg tök szép sztem.

nem?

2010. nov. 30. 13:38
 33/36 anonim ***** válasza:
65%
mert mire is jó a kivilágítás?...hogy csodálják a házadat? vagy te leled benne örömöd? hogy ha benn ülsz? vagy kiülsz a ház elé gyönyörködni benne? hogy az ablakon dobjak ki pénzt, amiből úgyis kevés van? Hogy a karácsonyt ilyen giccsessé tegyem? kössz nem, van ízlésem még...
2010. nov. 30. 22:18
 34/36 anonim ***** válasza:
Mi eddig mindig díszítettünk, de idén nem fogunk, mert tavaly a kutyusomnak sikerült leszedni az égősorokat és boldogan futkározott vele az udvaron. Nagyon aranyos volt, de inkább idén kihagyom ezt az élményt.
2010. dec. 3. 17:48
 35/36 anonim ***** válasza:
Magyarországon nem szokás ez, azért.
2013. dec. 17. 02:50
 36/36 anonim válasza:
A karácsonyi fények, a dekorációk, a mézeskalács illat stb. ezek adják meg a karácsonyi hangulatot! :) Én ezért díszítem kívül belül a lakást, noha nem giccsesen, teraszra mászó mikulással, hanem ízléses krémszínű, esetleg fehér fényekkel. Belül a polcokan kis gyertyácskák, porcelán angyalkák csücsülnek.
2017. nov. 26. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!