Miért nem díszítitek fel a házat karácsonyra?
Összeszedtem a gyerekek, hogy sétáljak velük egy jót a karácsonyi hangulatban, erre alig találtunk kivilágított házat. :(
Szomszédban pár szép, de a jellemző nincs egyáltalán, vagy csak egy fénykábel földobva igénytelenül. :( Olyan lehangoló.
Nagyon sok a rosszindulatú, támadó hsz itt is. :-(
Senkinek nem kötelessége más gyerekei miatt feldíszíteni, de a kérdező nem ezt kérdezte, hanem az okokat, h ki miért nem díszíti- aki nem díszíti.
Amúgy én nem díszítem fel, mert az úttól elég messze van a ház, nem is látni az utcáról. A másik, hogy egyedül magamnak nem díszítem...
"erre alig találtunk kivilágított házat. :( "
Hát nálunk nem is találnál, mert mi nem szeretjük az égőket, de ha kicsit közelebb jössz az ablakhoz, akkor látod, hogy kicsi hóembert és ilyen giccses szobrokat - amiket évekkel korábban ajándékba kaptam - tettem az ablakba. Esetleg az ablak alatti réseken átszivárog a fahéj és szegfűszeg illat, amit esténként párologtatok, de ha belépsz a kapun, akkor látod az ajtóra helyezett téli koszorút, és ha belépsz az ajtón, láthatod az előszoba tükör előtt az adventi koszorút.
Engem a frász kerülget a karácsonyi égőkkel kivilágított házaktól, és a falon csüngő télapótól.
Különben is, még Mikulás sem volt, dekorálni, csak aztán szoktunk, ezért ne is gyere előtte, mert semmit nem találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!