Szembenézel a nehézségekkel vagy inkább meghátrálsz?
Nekem nincsenek. Így nincs is mit leküzdeni 1enlőre.
18/F
Mindig igyekszem megkerülni a problémát, nem szeretek fejjel menni a falnak, de általában elérem, amit szeretnék.
Volt valami dream-game az angolkönyvben (Headway), még régen, voltam vagy 12 éves. Csukott szemmel kellett ezt-azt elképzelni, felolvasták, hogy mit. Mész az úton, beérsz egy erdőbe, elmész egy ház mellett blabla. Mész az úton, szembejön egy kutya, mit csinálsz. Blabla tovább.
Utána adtak hozzá egy "kulcsot", az, hogy a történet melyik elemét hogyan képzelted el, elvileg bizonyos dolgokhoz való hozzáállásodat tükrözi. Nos, én az ilyesmit kicsit erőltetettnek tartom, de tény, hogy a nagy és gyanús fekete kutyát szép nagy ívben kikerültem, belementem a fűbe, hát ennyi, mért kell nekem az ösvényhez ragaszkodnom, ha egyszer azon kutya van :DDDD
Azt hiszem egyébként, hogy ezt az életben is így csinálnám, biztosan nem fordulnék meg, de neki sem mennék, sőt, mindent megtennék, hogy elkerüljem a lehetőségét is, hogy ő jöjjön nekem.
Viszont a kudarcot nem bírom elviselni, nem dolgozza be az agyam, olyankor hajlamos vagyok falba verni a fejem, és tizenötezredszer is megpróbálni, és már pofára lefelé esés közben azon agyalni, hogy mikor lesz a következő alkalom, amikor nekifuthatok, és mit csináljak máshogy, hogy sikerüljön.
Szia!
Szerintem a nehézségekkel mindig szembe kell nézni, főleg ha mi okoztuk azokat !
De jószívűséggel, segítőkészséggel minden akadály nagyon könnyen legyőzhető!
Bár még csak 15 éves vagyok, nekem az segít a legtöbbet, hogy hiszek az Úrban,próbálok jószívű lenni, így nekem minden akadály könnyebben vehető, hiszen érzem az Úrjézus jelenlétét közben :)és Neki próbálok teljesíteni.
Úgy érzem, nekem így egészében teljes lesz majd az életem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!