Miért kell udvariasan bánnunk a nőkkel?
Egyébként normális lány értékeli, csak vannak határok, mert van amit nem várunk el, és van amikor már én érzem magamat rosszul, mert túlságosan is udvarias valaki. Soha nem vártam el, hogy kezet csókoljanak nekem, de a kezemet nem ránthatom el, és kínos, mert ez a mai korban nem szokás, csak bizonyos helyeken és körökben, ill. ha a párom teszi, de idegen ne tegye.
Viszont az jól esik és kedves dolog, ha sok csomagom van, és előreengednek, vagy kinyitják az ajtót. Vagy például nem szeretem, ha valaki ki akar fizetni valamit nekem (üdítő, süti), csak mert baráti társaságban vagyunk és vannak fiúk is, bár kedves, de olyan kellemetlen is, mintha elvárnám, mintha azt hinnék ők, hogy én elvárom, és ált. nem is hagyom, mert úgy érzem utána, hogy tartozok, és ebből néha kis "vita" kerekedik ki, és az a baj, hogy utána én vagyok a fura csaj, mert nem akarom kihasználni őket?
Sosem vártam el azt sem, hogy átadják a helyet a buszon, mert még bírok állni, de attól meg ki vagyok akadva, amikor a hasonló korú fiatal srácok ott mondják, hogy "tolakodjatok, mert nem lesz hely és végig állnuk kell és hisztiznek"..
Hát tudod ez elég összetett dolog.Nem csak az udvariasság.Nagyon sok férfi gondolja azt, hogy neki mindenhez joga van mert férfi, neki minden jár.De ő cserébe nem ad semmit.Szerintük nekünk nőknek annyi a jogunk, hogy főzzünk, mossunk rájuk, takarítsunk,intézzünk el mindent, ők szépen haza érnek munkából beesnek a TV elé és kész.Ja meg ha sexelni akarnak álljunk készen mindig.
Na jó nem minden férfi ilyen, de van egy pár.Hányingerem van tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!