Szeretnék itthon meztelenül lenni, hogy kezdjem el?
Nem kell, hogy nudisták legyenek, elég ha toleránsok.
De ha nem szokták meg, elég kellemetlen lehet férfirokonaidnak. A biológia minden hátsó szándék nélkül is működik.
Ez pont januárban jutott eszedbe! Próbáld ki, amikor nincsenek otthon: Vagy befűtesz 28-30 fokra, vagy egy órán belül felöltözöl, mert fázol. A 28 fokot pedig a többiek ruhában nem bírják ki, ha hazamennek.
A fűtészámláról most ne is beszéljünk.
Hát! A téli szünet alatt már lett volna időd/alkalmad kipróbálni!
Én pl nagyon szeretem, de én egyedül élek.
Én is így vagyok itthon ha tehetem, de most télen ezt egx kicsit nehezebb kivitelezni. Bár gondolom a szobádban csak megteheted, oda nem nyitnak csak úgy be. Vagy ha igen, akkor mondd azt, hogy épp most öltözöl át.
De ha otthon nem sikerül, akkor eljárhatsz textilmentes szaunába, naturista programokra, stb.
Amíg csak kipróbálni akarod, azt csináld akkor amikor nincs otthon senki.
Ha nem vagytok ilyen naturista felfogású család akkor nehéz dolgod lesz, nem fogják jó szemmel nézni.
Amúgy 18 éves korodig ők felelnek érted és nem kötelesek asszisztálni, hogy neked most ilyen bekattanásod van hogy meztelenkedni akarsz.
Majd ha felnősz és elköltözöl akkor a saját lakásodban úgy meztelenkedsz ahogy akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!