Egy ajándékot illik kicserélni ha már van ugyanolyanom?
Figyelt kérdés
Kaptam egy cuki pennys roka plüsst, de ugyanolyat kaptam utána ajándékba. Többen is kavasolták már, hogy cseréljem ki… döntésképtelen vagyok, mert nincs rá szükségem, de egy másikra meg igen:(( unokatestvéremtől kaptam, aki elég megértő, lehet vele kellene megbeszélnemdec. 2. 21:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Ne
18 szavazat
1/6 anonim válasza:
Ha jóbarát, unokatestvér, akkor simán megérti, hogy már van olyanod, és kicseréli. Majd odaadja másnak. Sokáig ne halogasd, mert akkor a végén már ócska lesz a cucc.
De ha mégsem szeretnéd visszaadni, akkor te ajándékozd tovább az egyiket.
2/6 A kérdező kommentje:
Visszatudom vinni a boltba és kicserélni ott egy másik fajtára, de megbeszélem vele, mert egyik barátom meg azt mondta, hogy ne, mert pl neki rosszul esne, sőt lehet nekem is, de nekem nem kell 2 ugyanolyan termék, fölösleges
dec. 3. 06:33
4/6 anonim válasza:
Pont a rókás plüssre vadásztam,de elkapkodták. 😬
5/6 anonim válasza:
És honnan tudná az illető, hogy az ő rókáját vitted vissza és nem a másikat? Hiszen ott lesz a másik, az megmarad. Ez nem klasszikus ajándékcsere. Egyszerűen csak kettő van ugyanabból.
6/6 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Megbeszéltem vele és kicseréltem a farkasra
dec. 5. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!