Illik ugyanolyan virágot venni barátnőnek és az édesanyjának?
Figyelt kérdés
Sajnos nincsen sok pénzem, de a barátnőmnek rózsát gondoltam, csak a színét nem döntöttem még el.. Anyukájának gerberát szeretnék, de nem tudom, hogy lesz-e elég pénzem. :( Szóval két rózsa nem gáz? Pl. barátnőmnek vörös vagy rózsaszín, az anyjának meg mondjuk fehéret? Úgy tudom az a tisztelet jele, de nem akarok mellé fogni. Két vágottra gondoltam minden csicsa nélkül.2018. márc. 4. 16:08
1/6 anonim válasza:
Teljesen ugyanolyan szerintem fura lenne. De ha más a színe, akkor már nem ugyanolyan, úgyhogy jó a rózsa, csak más-más színben.
2/6 anonim válasza:
Én nem értem a logikádat, mivel a gerbera pont hogy olcsóbb, mint a rózsa. Jobban kijönnél anyagilag, ha vennél egy szál rózsát a barátnődnek és egy szál gerberát az anyukájának.
3/6 anonim válasza:
Uuuú, ne vegyél fehér rózsát az anyukának, nagymamám szerint temetésre való...
Egy szál vörös rózsa és egy szál színes (rózsaszín pl., ne citromsárga lehetőleg) gerbera, és tényleg nem kell semmi csicsa.
4/6 anonim válasza:
olcsóbb a gerbera, mint a rózsa. de én pl. jobban szeretem a szegfűt, számomra sokkal szebb a gerberánál :) és ez sem drágább a rózsánál! szóval szerintem ne rózsát vegyél "anyósodnak"
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy olcsóbb, de köszönöm a felvilágosítást és a tippeket is. :)
2018. márc. 4. 20:33
6/6 anonim válasza:
A Lidl-ben láttam 699Ft volt egy csokor tulipán is és ugyanannyi egy csokor rózsa is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!