Hogyan lehetne védekezni a karácsony közeledtével egyre fokozódó és a társadalmunk minden létező irányából ránk zúduló ünnepléses nyáltengerrel szemben?
Figyelt kérdés
Ez a novemberben beinduló rengeteg giccses fényszennyezés, a karácsonyos filmek dömping áradata, az üzletek mikuláscsokis tumultusa, az egyre több karácsonyi hangulattól átszellemült hülye fejek sokasága, ez valami borzalmasan nyomasztó, erőszakosan a képembe mászó durva tolakodás. Miért hülyül meg minden évben már ilyenkor is szinte mindenki?#hangulatkeltés #karácsonyos
nov. 21. 17:39
1/7 anonim válasza:
Neked elsősorban egy pszichológusra lenne szükséged, vagy hogy pár napot egyedül, egy vastag spirálfüzettel töltve rátalálja arra, honnan van benned ennyi keseredettség.
2/7 anonim válasza:
Mi alapján döntöttél úgy, kedves Kérdező, hogy neked a karácsonyi készülődés okoz becsípődést? Kiváncsi vagyok a kórelőzményekre.
3/7 anonim válasza:
Kapcsold ki a TV-t, és akkor nem látsz karácsonyi reklámot.
4/7 anonim válasza:
Én nem tartok semmilyen ünnepet, ignorálom az egészet. Nem tudom, hogyan irritálhat valakit valami, amivel egyszerűen csak nem kéne foglalkoznia. A boltban a mikulások előtt elmész, mint az alkohol, a pelenka vagy bármilyen nem kívánt termékcsoport előtt, a filmeket nem nézed, a zenéket nem hallgatod, díszt nem raksz ki, és kész.
5/7 A kérdező kommentje:
Mert a pszichológus majd jól leszedi pl a sok elmebajos által kiaggatott giccses kivilágítást mindenhonnan, igaz? Könyörgöm, még egy hónap van a keresztények minden évben kötelezően megünneplendő szülinapi bulijáig!
nov. 21. 21:21
7/7 Metionin válasza:
Simán megoldható. Nincs tévénk, nem hallgatunk rádiót. Azt a filmet nézzük és azt a zenét hallgatjuk, amit akarunk. Szerintem manapság jóval egyszerűbb elkerülni bármit amit nem szeretsz, legyen az egy ünnep vagy szokás, akármi. Ha nem akarod, nem kell nézned a hülye reklámokat és ha felnőtt vagy, az elcseszett iskolai kötelező ajándékozás meg hasonló se vonatkozik rád, vendéget meg szintén azt és akkor hívsz akit akarsz és oda mész ahova akarsz. Senki nem kötelez szaloncukor vételre meg Mariah Carey hallgatásra. Mi nem tartjuk a karácsonyt, így egyszerűen nem foglalkozunk az oda kapcsolódó kínálattal, eszünkbe se jut. A boltban ugyanúgy ki lehet kerülni a szezonális cuccokat, mint ahogy panellakóként kikerülöd a fűnyírókat meg a kerti szerszám részleget vagy gyerektelenként a játékosztályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!