Önök őriztek együtt disznót Karácsony Gergellyel?
Figyelt kérdés
Karácsony Gergely legfrissebb videojában letegezi Budapest polgárait. Mindenkit, időst és fiatalt, konzervatívot és liberálist. Udvariatlanság, pofátlanság. Én nem őriztem együtt disznót a főpolgármester úrral. És Önök?2023. máj. 15. 18:09
1/9 anonim válasza:
Nem, sőt még egy autóiskolába sem jártam vele, ahol szegény megbukott.
2/9 anonim válasza:
Hagy tegezzen, legalább ezzel is azt érezteti, hogy közénk tartozik, nem a lopós csalós hazudós felsőbb elit körökbe.
3/9 anonim válasza:
A magyar népség jelenleg együtt őrzi a disznót vagyis a disznókat a tavalyi kétharmaddal.
4/9 anonim válasza:
karácsony nagyon tiszteletlen. De nekünk ez jó, mert ez egyenes út budapest elvesztéséhez. A baloldal magát veri szét ilyen balfékekkel.
De az is jól jön, hogy gyurcsány emberei csődközeli állapotba kormányozták a várost.
Ami ma budapest az magyarország ha gyurcsányék nyertek volna.
5/9 anonim válasza:
Igazad van, a birkák nem őriznek desznyót.
7/9 anonim válasza:
Bárcsak ez lenne a legnagyobb baja a főpolgármesterrel.
9/9 Alex Fly válasza:
Azt a videót ugye az Interneten tette elérhetővé, ahol a tegezés az elfogadott. A magázás annak a jele, hogy az illető vagy nem ismeri az elfogadott szabályokat, vagy nem hajlandó tiszteletben tartani azokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!