Mi a magyarázata hogy sok ember használat után csak a wc ülőkét hajtja le maga után, a tetőt, ami lefedi nem?
2.
Kolléganőm járt így a munkahelyen.
Bolt, sok vevő, alig várta, hogy kimenjenek, rohant, villanyt fel már ült is rá...
Nem tudom amúgy, hogy miért kell ennyi energiát fektetni totál piti dolgokba, hogy még kérdés van róla.
Buditetőlehajtás illemszabályai könyvet valaki átdobja? Meg a törvényt is, hogy milyen büntetés jár, ha nem hajtom le.
"mert sokkal szebb látvány, meg véletlen se tud semmi se beleesni."
Általában nem a wc-ben szoktam stírölni a csészét, hogy mennyire szép látvány, nincs wc-csésze fétisem. Beleesni meg amúgy sem esik bele semmi, hisz ha a wc-ben tartózkodom, akkor ülök rajta, tehát semmi sem tud beleesni, ha meg nem tartózkodom a wc-ben, akkor meg mitől esne bele bármi is?
Miért nincs lehajtva nálatok a wc ülőke?
Az alapból le van hajtva.
A kérdésre válaszolva szerintem sok embert szimplán nem érdekli hogy le van-e hajtva.
Én le szoktam a barátnőm még nem.
Ha egybe van a fürdőszobával lehajtjuk, mert úgy higiénikusabb lehúzni. Mondjuk ott egyezmény szerint csak folyóügy intézés
megy nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!