Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi a magyarázata hogy sok...

Mi a magyarázata hogy sok ember használat után csak a wc ülőkét hajtja le maga után, a tetőt, ami lefedi nem?

Figyelt kérdés
Szerintem illene a tetőt is, mert sokkal szebb látvány, meg véletlen se tud semmi se beleesni.
nov. 14. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Ezt szokta meg
nov. 14. 13:36
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Sose hajtottuk le se odahaza, se a saját lakásomban. Így biztos nem ülök rá sötétben a csukott fedőre, és pisilem telibe :D
nov. 14. 13:39
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Mert így az esetek jelentős részében semmit nem kell hajtogatni sehova, csak ráülni és kész.
nov. 14. 13:39
 4/12 anonim ***** válasza:
43%

2.

Kolléganőm járt így a munkahelyen.

Bolt, sok vevő, alig várta, hogy kimenjenek, rohant, villanyt fel már ült is rá...

nov. 14. 14:07
 5/12 anonim válasza:
Én már azt se tudom mi a helyes. Én mindig le szoktam hajtani. A nővérem meg felhajtva hagyta, de nem használat után, hanem azért mert szerinte úgy kell lennie.
nov. 14. 14:53
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom amúgy, hogy miért kell ennyi energiát fektetni totál piti dolgokba, hogy még kérdés van róla.

Buditetőlehajtás illemszabályai könyvet valaki átdobja? Meg a törvényt is, hogy milyen büntetés jár, ha nem hajtom le.

nov. 14. 15:18
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

"mert sokkal szebb látvány, meg véletlen se tud semmi se beleesni."

Általában nem a wc-ben szoktam stírölni a csészét, hogy mennyire szép látvány, nincs wc-csésze fétisem. Beleesni meg amúgy sem esik bele semmi, hisz ha a wc-ben tartózkodom, akkor ülök rajta, tehát semmi sem tud beleesni, ha meg nem tartózkodom a wc-ben, akkor meg mitől esne bele bármi is?

nov. 14. 16:18
 8/12 anonim ***** válasza:
40%
Sosem hajtom le. Azt se zavarna, ha nem lenne rajta egyáltalán semmi. Így gyorsabb és könnyebb.
nov. 14. 16:19
 9/12 kürtőskalácska ***** válasza:
25%

Miért nincs lehajtva nálatok a wc ülőke?

Az alapból le van hajtva.

A kérdésre válaszolva szerintem sok embert szimplán nem érdekli hogy le van-e hajtva.

Én le szoktam a barátnőm még nem.

nov. 14. 16:33
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

Ha egybe van a fürdőszobával lehajtjuk, mert úgy higiénikusabb lehúzni. Mondjuk ott egyezmény szerint csak folyóügy intézés

megy nálunk.

nov. 15. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!