Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Temetői mécses utántöltése?...

Temetői mécses utántöltése? Ti hogy vagytok vele? A legtöbben kidobják halottak napja után a mécseseket a temetőben és minden évben újat vesznek.

Figyelt kérdés
Eddig én is kidobtam, illetve a nagyon apró, kis jellemtelen formákat most sem tartom meg, de van pár nagyobb, szép üveg mécsesem, amit következő évben is ki szeretnék rakni a temetőbe, ezekhez lehet utántöltőt is kapni. Nem azon van a szó, hogy ezen szeretnék spórolni, soha nem is sajnálnám a pénzt a szeretteimre, vagy az elhunyt szeretteimre, egyszerűen csak feleslegesnek érzem kidobni, amikor lehet hozzá kapni új betétet.
tegnap 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is most csak utantöltőt vettem bele mert még mindig szép maga a mécsestartó.
tegnap 22:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi csak azokat dobáljuk ki, amik már elkoptak, csúnyák. Ez vonatkozik a sajátunkra és azokra is, amiket más vitt pl. apukám sírjára.

A többit szinte minden alkalommal újragyújtjuk, ha kimegyünk (nem csak évente egyszer).

tegnap 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!