Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért szólitottak így?

Miért szólitottak így?

Figyelt kérdés

Ma oda szólt egy fiú az utcán hogy "de jól nézel ki anya"

Az első az az hogy tini vagyok és nem anyuka korban😅

Nem értem miért szólított igy?

okt. 22. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az biztos hogy elérte a célját, mert gondolkozol rajta 😃

Valószínűleg olyan női energiát árasztasz hogy anyaira emléksztet: gondoskodó, tudatos, határozott, felnőttes

Jó alapanyag vagy feleségnek.

Nem igazán látnám rossznak.

Helyes volt a srác?

okt. 22. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Gusztustalan ez a viselkedés. Egy gondolatot sem érdemel meg az illető. Inkább egy jó nyaklevest, ha már otthon nem tanult illemet.
okt. 22. 21:14
 13/16 A kérdező kommentje:
#11 helyes volt egyébként
okt. 22. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Vissza kellett volna szólni hogy:

Te sem vagy rossz apu

Biztos nézett volna

okt. 22. 22:52
 15/16 A kérdező kommentje:
#24 nem akartam nehogy megerőszakoljon
okt. 23. 02:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez a bolhából elefánt csinálás esete. Sokféle ember van. Még fiatal fiú is sokféle van. Eleve, beszólást nem érzékelünk (vagyis ez a reakciónk). Ha nagyon szellemesnek találjuk és tudunk hasonló, esetleg válaszolunk és tovább megyünk. Ha egy bunkó beszólásra reagálunk, az első dolog ami eszünkbe jut,a leszólított nem egy zseni.

Neked kérdező az a válasz, hogy lányokat/nőket sok bunkó szokott szellemesnek vélt vagy ócska megjegyzéssel illetni. Ilyenkor legjobb azt láttatni, hogy nem érzékeltük (egyébként ez néhány esetben dühöt vált ki, túl nagy az illető egója). És még jobb el is felejteni. Bunkó észrevételekre nincs más magyarázat, mint "az illetőtől ennyi telik" - sürgősen felejtendő örökre.

okt. 24. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!