Mit illik ilyenkor mondani?
Figyelt kérdés
Apám régóta tudta hogy szeretnék gamerkedni de nincs hozzá elég erős gépem így meglepett egy pc-vel szülinapomra. A telefonomban is 5x több minden erőforrás mint abban az őskövületben. Nem akarom megbántani, de folyamatosan kérdezgeti hogy játszok-e már rajta illetve hogy milyen. Nem is tudom honnan szedte össze, az 5 ezres netezős gépek amiket használtan árulnak is messze erősebbek.okt. 18. 11:07
A kérdező szavazást indított:
Mondd el az igazat hogy használhatatlan és add el hogy legalább haszna legyen.
Mondd el az igazat de nem illik eladni, porosodjon a sarokban a világ végéig.
Hazudd azt hogy nagyon jó, imádod és kerülgesd a világ végéig.
18 szavazat
1/12 anonim válasza:
Mond neki hogy ez a gép nem megfelelő a gamerkedésre, és hogy együtt válasszatok egy másik gépet. Én nem sértődnék meg.
2/12 anonim válasza:
Amúgy mi azaz őskövület? Lehet nem új népszerű címeket, de retrókat biztosan visz. Én a mai napig van, hogy pár pályát végigtolok a Doom-ban (igen a 30 éves régiben). Pedig az AlanWake 2 is fut a gépemen.
3/12 A kérdező kommentje:
Jólvan, nem kell egyből felvágni hogy a te gépeden elfut a Doom! Az Intel 80286 csak 6Mhz-et tud, a Doomhoz meg 8 kell minimum. Egy mp3 fájl lejátszásához se elég.
okt. 18. 13:45
4/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszi hogy teljesen jó, erős gépet vett nekem. Meg se merem kérdezni hogy mennyiért. (Pentium III gépek is ingyen elvihetőek általában)
okt. 18. 13:47
5/12 anonim válasza:
🤣 Egy 286-os azt tényleg hol találta, ha működik akkor ér annyit mint egy Dell optiplex valami régi i5-el. Ahoz összeguberálsz egy rx550-et vagy GT 1030-at és 720p-ben szinte istencsászár.
Nem a Doom-al menőztem, hanem az Alan Wake-el😉
6/12 A kérdező kommentje:
Csak poénkodtam a Doommal. Vettem egy normális laptopot saját pénzből, (RTX3090,i7 12800H) így igazából csak az a kérdés hogy apámnak mit mondjak, miért nem használom azt a gépet amit tőle kaptam. Hazudjak neki vagy mondjam meg hogy használhatatlan. Sajnálom is őt mert biztos sokat fizetett érte, mindenkinek drága, márkás ajándékokat szokott adni, nem gagyikat.
okt. 18. 15:25
7/12 anonim válasza:
Vagy kicseréled a belét valami olcsó "gamer" cuccra és csinász belőle egy sleepert. 😉
8/12 A kérdező kommentje:
Túl sok macerával járna átépíteni és költeni se akarok rá. (Nem ATX ház, szét kéne fúrkálni hogy csavarokkal rögzíteni tudjam a belét) Így hogy van egy normális laptopom, nem is használnám.
okt. 19. 07:34
9/12 Katona Dius válasza:
Nekem is azt lett volna a tippem, hogy ha tudod, cseréld ki a cuccokat benne. De akkor kuka az ötlet. Ötletemsincs, mi lenne ilyenkor a jó válasz. Gondolom apukád a legnyagyobb jó szándékkal vette, akit ezért nem akarsz megbántani. Én ezért nem szeretek megkérdezés nélkül olyan ajándékot venni, amihez nem értek.
10/12 A kérdező kommentje:
Persze hogy jó szándékkal vette, csak szegényt nagyon átverhették és nem tudom hogy a saját érdekében elhallgassam vagy ne hogy valszeg kiadott egy nagyobb összeget rá mikor lomtalanításkor is csak akkor vinnék el ha fizet érte.
okt. 19. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!