Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha valaki azt ígéri, hogy X...

Ha valaki azt ígéri, hogy X napon X időpontban telefonálni fog "hivatalos ügyben" (nem állásinterjú), de a hívás elmarad, mennyi időt illik/kell/érdemes várni, mielőtt én telefonálnék?

Figyelt kérdés
Hogy ne tűnjek sürgetőnek sem, de passzívnak sem?
okt. 18. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakinak, aki azt ígérte, X napon hív, másnap reggel telefonáltam.
okt. 18. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő akar tőled valamit, akkor semennyit, majd hív, ha alkalmas neki (vagy nem, de az az ő baja). Ha te akarsz tőle valamit, sürgősségtől függően 4-5 óra múlva vagy másnap. Bárkinek bármi közbejöhet, azért érdemes legalább pár óra laufot hagyni, nem rögtön hívogatni.
okt. 18. 12:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerda délutánra volt ígérve a hívás, akkor nem tolakodó, ha ma én hívom?
okt. 18. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, már lehet el is felejtette. Hívjad nyugodtan.
okt. 18. 13:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végül is rávettem magam, megbeszéltük, megoldódott.
okt. 18. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!