Ha 20005 lenne akkor is 21-et adnák, így is ugyanannyit. Felkerekítem és kész, szerencse kérdése.
okt. 17. 12:47
3/14 anonim válasza:
Én is 21eFt-ot adnék oda, de volt hogy megtoldottam egy 200-assal.
Nálunk most van egy új és nagyon kedves GLS srác, megérdemli! :)
okt. 17. 13:00
4/14 Gál Gábor 2024 válasza:
Soha nem adtam még futárnak borravalót. Illik?
okt. 17. 17:52
5/14 anonim válasza:
15 ft-ot, mert ha a 85-öt össze kéne rakni elfogyna az összes apróm, ami kellhet másra is.
(Amúgy én azt hittem, kötelességük visszaadni, mert ez már komolyabb társulat, mint amikor a Maszek Józsi jött az IFÁ-val a tüzépről számla nélkül.)
okt. 17. 19:21
6/14 anonim válasza:
én a 380-at kerekítettem fel a glsesünknél legutóbb 400ra, semmi problémát nem mutatott hogy "csak ennyi" pedig fiatalabb generációs srác volt. volt olyan másoknál régebben hogy telefonban közölte hogy pontosan készítsem már elő a pénzt, én pedig mondtam hogy ki van számolva, azért sem kaptam pofavágásokat vagy bármit hogy a végét apróban szurkoltam le
okt. 17. 20:05
7/14 anonim válasza:
> inkáb megjegyezte hogy neki is jobb hogy nem kell a visszajáróval vacakolni
okt. 17. 20:05
8/14 anonim válasza:
"(Amúgy én azt hittem, kötelességük visszaadni, mert ez már komolyabb társulat, mint amikor a Maszek Józsi jött az IFÁ-val a tüzépről számla nélkül.)
Nem feltétlenül van igazad, sok futárcégnél a megjegyzésben az szerepel hogy kiszámolva add oda a pénzt mert nem biztos hogy bír visszaadni.
okt. 18. 08:21
9/14 anonim válasza:
21000 vagy 21500-at adnék attól függően, hogy milyen gyakran jár a futár es mennyire rendes. Aki hozzánk jár, az nagyon rugalmas, sokszor kártyával fizetek, időnként szoktam neki adni egy ezrest.
okt. 18. 09:19
10/14 A kérdező kommentje:
Hm, végül DPD jött, hát nem voltam elragadtatva a futártól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!