Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » GLS futárnak 20 785-re mennyi...

GLS futárnak 20 785-re mennyi borravalót adnátok?

Figyelt kérdés

Kertes ház, csak megáll és átnyújtja a csomagot.

Én arra gondoltam 21 000-et adok oda, de nem lesz kevés 215 Ft?

okt. 17. 10:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is 21-et adnék. Más meg semmit nem ad.
okt. 17. 10:11
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Ha 20005 lenne akkor is 21-et adnák, így is ugyanannyit. Felkerekítem és kész, szerencse kérdése.
okt. 17. 12:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is 21eFt-ot adnék oda, de volt hogy megtoldottam egy 200-assal.

Nálunk most van egy új és nagyon kedves GLS srác, megérdemli! :)

okt. 17. 13:00
 4/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
83%
Soha nem adtam még futárnak borravalót. Illik?
okt. 17. 17:52
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

15 ft-ot, mert ha a 85-öt össze kéne rakni elfogyna az összes apróm, ami kellhet másra is.

(Amúgy én azt hittem, kötelességük visszaadni, mert ez már komolyabb társulat, mint amikor a Maszek Józsi jött az IFÁ-val a tüzépről számla nélkül.)

okt. 17. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
én a 380-at kerekítettem fel a glsesünknél legutóbb 400ra, semmi problémát nem mutatott hogy "csak ennyi" pedig fiatalabb generációs srác volt. volt olyan másoknál régebben hogy telefonban közölte hogy pontosan készítsem már elő a pénzt, én pedig mondtam hogy ki van számolva, azért sem kaptam pofavágásokat vagy bármit hogy a végét apróban szurkoltam le
okt. 17. 20:05
 7/14 anonim ***** válasza:
> inkáb megjegyezte hogy neki is jobb hogy nem kell a visszajáróval vacakolni
okt. 17. 20:05
 8/14 anonim ***** válasza:
36%

"(Amúgy én azt hittem, kötelességük visszaadni, mert ez már komolyabb társulat, mint amikor a Maszek Józsi jött az IFÁ-val a tüzépről számla nélkül.)

Nem feltétlenül van igazad, sok futárcégnél a megjegyzésben az szerepel hogy kiszámolva add oda a pénzt mert nem biztos hogy bír visszaadni.

okt. 18. 08:21
 9/14 anonim válasza:
21000 vagy 21500-at adnék attól függően, hogy milyen gyakran jár a futár es mennyire rendes. Aki hozzánk jár, az nagyon rugalmas, sokszor kártyával fizetek, időnként szoktam neki adni egy ezrest.
okt. 18. 09:19
 10/14 A kérdező kommentje:

Hm, végül DPD jött, hát nem voltam elragadtatva a futártól.

A GLS-es fiúk sokkal jobb fejek.

okt. 18. 12:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!