Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha semilyen kapcsolatot nem...

Ha semilyen kapcsolatot nem szeretnék a szomszéddal az gáz?

Figyelt kérdés
Nemrég költözött el a régi szomszédom, akit talán 2-3 szor láttam,nem tartottuk a kapcsolatot. De az új szomszéd dobja be a cetliket a postaládába a telefonszamaval meg a szociális medias adataival meg átcsönget meg ilyenek. Eddig se a cetlikre nem reagáltam se ajtót nem nyitottam.ìgy letudom rázni?

#Szomsted
okt. 8. 22:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen social mediás meg telefonszámos cetlikkel nem foglalkoznék. Hacsak nem ír mellé valamit, pl.hogy gondja van vmivel, és így akar téged elérni.

Ha csenget, akkor azért ajtót nyitnék neki, pont azért, hogy mit akar, hátha valami fontos. Egyébként meg, ha csak "barátkozni", akar, te meg nem, akkor utána nem foglalkoznék vele

okt. 9. 07:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Le kell tojni. Amúgy a telefonszámát eltenném, mert lehet olyan helyzet a házban, amikor kellhet. Pl. váratlan tűzeset esetén, vagy a távollétében beázik, stb., lehessen értesíteni. De én se barátkoznék, ha nem akarnék.
okt. 31. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!