Volt már olyan napod hogy ellent tudtál sikeresen állni w szemvedélyednek?
Figyelt kérdés
Amikor visz tovább a szenvedélyed napról napra és jött egy nap és azt mondtad, ha megpusztulok akkor sem nyúlok a szemvedélyemhez, Birdd ki! És kibírtad.
Meg tudtad sikeresen állni?
szept. 22. 12:17
1/8 anonim válasza:
jelenleg is ilyen napokat élek... (dohányzás, alkohol)
2/8 A kérdező kommentje:
Én meg birkózom magammal.
szept. 22. 12:55
3/8 kürtőskalácska válasza:
Ezalatt mit értesz?
Volt amikor gépezni akartam de tudtam hogy ma nem lesz rá időm.
4/8 A kérdező kommentje:
Kinlódom.
szept. 22. 15:16
6/8 A kérdező kommentje:
Mobil játéktol, letöltöm játszok vele éjjel 3-ig másnap letöltöm, aztán hiányzik vissza töltöm, játszok vele és megy a drága idö évvel a szenvedéllyel...mit tegyek hogy ne hianyozzon?
szept. 22. 16:18
7/8 anonim válasza:
Hiányozni sokáig fog, de egyre kevésbé. Kell a kitartás, és küzdeni naponta. Találnod kell valamit, ami ellehetleníti, hogy csináld. Elfoglaltság a szabadban. Hogy a gépet hogy ne kapcsold be, eszmém sincs. Nekem a fiam távoli asztalról dolgozik a gépén , játszani csak akkor tud, ha hazajön. De már nem szokott.
8/8 anonim válasza:
A legjobb ha megutálod a játékot az belülről pusztítja ki a vágyad.
Erre megoldás lenne egy olyan telefon amin laggol vagy valami és megszűnne lassan a vágy :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!