Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit szoktál csinálni, ha...

Mit szoktál csinálni, ha sorbanálláskor a mögötted lévő olyan közel áll hozzád, hogy liheg a nyakadba (rosszab esetben köhög/tüsszög), vagy már a bevásárlókocsit is rád tolja, de hiába szólsz rá, nem hajlandó hátrébb állni?

Figyelt kérdés
aug. 31. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Amikor már csak másfél méterre vagyok a "kasszaszalag"-tól, akkor onnantól már nem tolom a bevásárlókocsit, hanem a kocsi elé megyek és húzom tovább. Pont az ilyen gyökér emberek miatt.

Ha pedig valaki érezhetően lökdösni kezdi, akkor az visszakapja.

De ha szólna, hogy megy a busza, vagy a hasa és sietnie kell, akkor szívesen előre engedném. Ebből még nem volt probléma.

De ezekből a köhögő/tüsszögő emberekből már nagyon elegem van.

Ki kellene már kezelni őket valahogy véglegesen ebből a világból.

Egyszerűen nem hiszem el, hogyha megyek valahova, pl. valamelyik metróaluljáróba megyek lefelé, akkor sokszor valamelyik takonyagyú a hátam mögött a nyakamba tüsszent.

aug. 31. 18:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is így szoktam, csak sajnos sokszor nincs bevásárlókocsi, pl. ruhabolt, gyorsétterem, mozi stb.

Nekem is elegem van belőlük, ha szólok nekik (hozzáteszem, normálisan), fel vannak háborodva, sokszor nem is értik, mi a bajom, meg közlik, hogy vége a covidnak…nem értem miért ekkora agyhalottak, hogy ne tarsanak távolságot, miért jó az előttük lévő ember seggébe állni, meg miért kell rámtolni a kocsit. Különösen utálom azt a jelenséget, amikor picit előrébb lépek, mert én mindig távolságot tartok, erre a mögöttem lévő is automatikusan előrébb lép, így ismét a seggemben van.

aug. 31. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!