Mit szoktál csinálni, ha sorbanálláskor a mögötted lévő olyan közel áll hozzád, hogy liheg a nyakadba (rosszab esetben köhög/tüsszög), vagy már a bevásárlókocsit is rád tolja, de hiába szólsz rá, nem hajlandó hátrébb állni?
Amikor már csak másfél méterre vagyok a "kasszaszalag"-tól, akkor onnantól már nem tolom a bevásárlókocsit, hanem a kocsi elé megyek és húzom tovább. Pont az ilyen gyökér emberek miatt.
Ha pedig valaki érezhetően lökdösni kezdi, akkor az visszakapja.
De ha szólna, hogy megy a busza, vagy a hasa és sietnie kell, akkor szívesen előre engedném. Ebből még nem volt probléma.
De ezekből a köhögő/tüsszögő emberekből már nagyon elegem van.
Ki kellene már kezelni őket valahogy véglegesen ebből a világból.
Egyszerűen nem hiszem el, hogyha megyek valahova, pl. valamelyik metróaluljáróba megyek lefelé, akkor sokszor valamelyik takonyagyú a hátam mögött a nyakamba tüsszent.
Én is így szoktam, csak sajnos sokszor nincs bevásárlókocsi, pl. ruhabolt, gyorsétterem, mozi stb.
Nekem is elegem van belőlük, ha szólok nekik (hozzáteszem, normálisan), fel vannak háborodva, sokszor nem is értik, mi a bajom, meg közlik, hogy vége a covidnak…nem értem miért ekkora agyhalottak, hogy ne tarsanak távolságot, miért jó az előttük lévő ember seggébe állni, meg miért kell rámtolni a kocsit. Különösen utálom azt a jelenséget, amikor picit előrébb lépek, mert én mindig távolságot tartok, erre a mögöttem lévő is automatikusan előrébb lép, így ismét a seggemben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!