Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért tesznek nagy gyerekeket...

Miért tesznek nagy gyerekeket utcai cipővel a bevásárlókocsiba?

Figyelt kérdés
Nekünk is vannak gyerekeink, de ez eszembe sem jutott volna, hogy beültessem őket oda, ahová más az élelmiszereit pakolja.
2008. dec. 6. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
mert mas nem gondolkodik ilyen "jol" mint te es parod :) nekik nem szamit a masik csakis sajat maguk. sokan vannak ilyenek.hat sajna
2008. dec. 6. 16:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, már kezdtem aggódni, hogy különcök vagyunk.:-)
2008. dec. 6. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Azért mert a fene nagy modern gyereknevelés miatt a kis csótányokat tilos fegyelmezni és ha a kis csótány bent ül a kocsiban, akkor a szülőnek nem kell az egy órás vásárlásból 55 percig a saját csótányát keresni :9
2008. dec. 6. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagy egyedül ezzel a gondolkodással.

Én még attól tudok nagyon ideges lenni,mikor valahol várni,vagy utazni kell,pl:orvosnál,buszon..stb..és egyesek gyerekei cipővel a székeken ugrálnak,és az ostoba szülője még csak rá se szól nem zavarja,hogy amit a gyereke esetleg összekoszolt oda még leül valaki később.Nem csoda,hogy a mai gyerekekkel nem bírnak már az oviba sem,az iskolákról nem is szólva,hiszen a mai szülők nagyrésze nem nevel gyereket,csak felnőnek valahogy sokan rossz példát látva maguk előtt.Nem kell tisztelni senkit,talán még a saját szüleiket sem..áááá..nagyon dühítő és elszomorító hová tartunk.

2008. dec. 6. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Én sem fogom bele rakni a lányomat.Ott van arra az ülőke rész.Legszívesebben rájuk szólnék,de még én lennék a hibás.Inkább csöndbe maradok.Egyébként ők is oda pakolnak,a gyerek meg tapossa a kenyeret,szóval nem értem...
2008. dec. 6. 22:28
 6/8 anonim válasza:
97%

Azért amiért a bevásárló kp-wc kilincse után beülnek az éttermébe falni egy pizzát. Miután pedig kipakoltak a bevásárlókocsiból, amit előttük 1000-en,kakis, nyállas, taknyos, korpás, állatszőrös kézzel toltak, beülnek az autóba és mélyre nyúlnak a chipses zacskóba.

Mert hiányzik az egészségtan tanítása a családokban, iskolákban.

2008. dec. 7. 00:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Szomorú!
2008. dec. 7. 00:45
 8/8 anonim válasza:
100%

Mert eleve neveletlenek sajat szuleik altal valoszinuleg,az alapveto higieniat sem ismerik,nem nevelik semmifele kulturara a gyereket, mert ez a sikk,

es faraszto is lenne sajat magukon kivul barkivel is foglalkozni:(Ez a szomoru valosag.Es ami meg szomorubb,

hallottam olyat,mikor ezert szolt nekik valaki, minosithetetlen stilusban,artikulalatlan hangon szolt vissza a tisztelt szulo.

2008. dec. 7. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!