Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerinted innen külföldről...

Szerinted innen külföldről kellene ajándékot vinnem?

Figyelt kérdés

Külföldön élek és minden évben egyszer hazalátogatunk Magyarországra. Legközelebb októberben megyünk és egyik régi szomszédnak akivel régi barátságban vagyunk lesz babája és gondoltam hogy veszek nekik valami apróságot, pl gyerekruhát.

Gondoltam itt kint Kaliforniában bemegyek a boltba es megveszem de a párom azt mondja hogy majd vegyük meg Magyarországon, ne ezzel foglalkozzunk most, igy is tele lesz a bőrönd.

Viszont lehet hogy amikor átadom akkor ők arra számítanak hogy külföldről van mert itt élünk és innen utazunk haza, közben meg valami teszkós dolog lesz a táskában.

Mit gondoltok?

aug. 31. 03:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kimondottan Kalifornia feliratos bodyt akarsz adni, akkor teljesen felesleges a repülőn plusz terhet vinni.

Budapesten pedig nem csak Tesco van, lehet venni szép és jó minőségű ruhát a picinek. Amit ebben a korban kb két hét alatt kinő. Nagycsaládos anya vagyok, és elnézést, de a drága babaruhát tartom a világ leghaszontalanabb ajándékának. Ez persze csak az én véleményem. 😏

Mikor a legkisebb megszületett, az én barátom Texasban élt. Tőle egy kisebb összeggel feltöltött DM ajándékkártyát kaptunk, aztán azzal pont az tudtam venni, amire szükségünk is van. Nagyon örültem neki.

aug. 31. 05:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi is külföldön élünk. Logisztikai képtelenség lenne mindenkinek ajándékot vinni innen!
aug. 31. 09:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Felesleges cipelni, ha nem valami csak az adott országra jellemző, vagy különlegesség.

A ruhát én is vétózom.

aug. 31. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!