Műhely káromkodás?

Figyelt kérdés

A jelenlegi szerelőm szabadságon van, elvittem egy másik műhelybe az autót, ahol úgy beszéltek egymással a dolgozók mint ha valami bunyóhoz készülődnének éppen. "Anyádat te, hogy tudsz ilyen bfasz lenni" "Na húzzál innen" "Te gyökér"

Ez megszokott a műhelyes környezetben? Látszólag nem is vették magukra az emberek mint ha ez ott megszokott lenne.

Nem tudom ha velem így beszélne kollega már rá rugtam volna egyet.

aug. 23. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Nem megszokott, de vannak ilyen közegek
aug. 23. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

Lehet csak poénkodnak egymással.

Volt egy kollégám mi is állandóan baxtattuk egymást de amúgy haverok voltunk.

aug. 23. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
45%
Öntödében nyomtuk így. Külön rá kellett készülj, ha tényleg be akartál kóstolni valakit, vagy látványosan kellett haragudj, ki se zökkenhettél, mert különben csak maradt a kontrázgatás aztán nyugodhattál lefele. Olyan nagyon semmi nem ragadt benn senkiben, pontosan tudtuk, ki mit szeretne. Legmélyebb csapatkohézió, pedig senki még csak nem is akart semmit. Ami még egyedülálló volt, az a meló embertelensége. Talán együtt jár a kettő... Nem tudom, igazából nem keresem a nehezét azóta, nem is bírnám már.
aug. 24. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!