Néhány emberre miért nem hat, ha szólnak neki, hogy butaságot csinál?
Figyelt kérdés
Számtalan esetben kell szólni embereknek. Nemrég az úton előzés közben rámhúzta valaki a kormányt. Akkora szerencséje volt, hogy negyed órával később megláttam egy parkolóban. Azonnal mögé álltam és megkérdeztem, hogy mi volt a problémája. Nem ő vezetett állítólag. Az azért jó lenne, ha legalább felvállalnà a tetteit mindeki. Mindegy mit csinál, de vállalja fel!aug. 13. 15:17
1/5 anonim válasza:
Nem ő vezetett, mit nem értesz rajta? Meg eleve nem ő az egyetlen piros Suzuki az M0-áson.
2/5 anonim válasza:
Nincs jogod szolni mas felnotteknek, mi vagy te valami felisteni tanar??
3/5 anonim válasza:
Nyilván amikor bent ül, akkor mer keménykedni, mert védve van. A parkolóban meg már befosott, hogy kap egy pofont.
5/5 A kérdező kommentje:
#1 : Autó esetén a rendszámot azért meg szoktam jegyezni a színe mellé.
aug. 13. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!