Miért nem veszi magára, aki butaságot csinál még akkor sem, ha szólnak neki?
Figyelt kérdés
Sokakkal ellentétben nem a Facebookra írom ki a közlekedési helyzeteket, hanem megállok és szólok az illetőnek, hogy butaságot csinál. Ez fontos, hiszen a tudatlanokat is érheti baleset. Ezek az emberek pedig általában sajnos nem veszik magukra a dolgot és mindenfajta kifogásokkal jönnek a saját butaságuk elismerése helyett.aug. 9. 08:49
1/9 anonim válasza:
Vannak ilyenek, de vannak olyanok is akik egyből neked állnak hogy már pedig biztosan nem és te ne kötözködj. Emberi jellemtől függ
2/9 anonim válasza:
Alapvető intelligencia, hogy kéretlen tanácsokat nem osztogatunk.
3/9 A kérdező kommentje:
#2 : A problémákról szólni kell! Különben honnan tudná a tudatlan?
aug. 9. 10:26
5/9 A kérdező kommentje:
#4 : Ezek szerint sajnos nincs neki. A tudás hiánya veszélyes és felszámolása közös érdek!
aug. 9. 10:31
6/9 anonim válasza:
Pofán is vernélek, ha nekem mernél ugatni az utcán kisanyám.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 : Ez esetben én rendőrt hívnék, Te pedig elkövető lennél, én pedig sértett.
aug. 9. 11:13
8/9 A kérdező kommentje:
#8 : Mit intézel?
aug. 9. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!