Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek bunkóság érdeklődn...

Szerintetek bunkóság érdeklődni egy interjú után az eredményről? Ha nem, hogyan célszerű megírni az e-mailt?

Figyelt kérdés

Szóval kb 1,5 hete voltam interjún, viszont van egy másik hely is, ahonnan várják a visszajelzésem, de ahonnan még nem szóltak azt a munkát jobban szeretném. Azt mondták valószínűleg az előző héten hívnak/írnak az eredményről. De semmit nem kaptam, egy nemet sem. És mivel ez az interjú személyes volt, ezért legalább ennyit várnék, de tolakodni sem akarok, mert a csaj, amikor ezt mondta, hogy előzőhéten értesítenek, a hangsúly alapján nem ígérték 100%, hogy addig lesz eredmény.

Arra gondoltam valami olyat írnék nekik, hogy xy vagyok, voltam Önöknél interjún az xy pályázat kapcsán. Arról érdeklődnék, hogy .. de nem tudom befejezni a kérdést, nem akarok tolakodni sem. De jó lenne tudni valamit, még ha nem is a lezárás miatt.

Köszönöm a segítséget!

aug. 13. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hátha nem jeleztek az ígéretük ellenére, akkor érezzék ők rosszul magukat.

Sok reményt nem fűznék hozzá, de nyugodtan rá lehet kérdezni.

aug. 13. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és én nem bonyolítanám túl: szeretnék érdeklődni az pályázatommal kapcsolatban.
aug. 13. 11:54
 3/6 A kérdező kommentje:
De hogyan? Az jó lehet, hogy olyat írnék, hogy Érdeklődni szeretnék, hogy a benyújtott pályázatnak mikorra várható az eredménye?
aug. 13. 11:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :D akkor ez egyáltalán nem tolakodás. Csak valami A-t vagy B-t várnék már.
aug. 13. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:

A kérdésed jogos, főleg ha még ígérték is.

Amúgy vannak akik a leveleket leszarják, a helyedben telefonálnék, ha lehet.

Akár telefon, akár levél, egyszerűen és tényszerűen közlöd, hogy mit akarsz: Én én vagyok, érdeklődnék, van-e eredmény a ...-val kapcsolatban? A választ előre is köszönöm, én. Kész, vége.

aug. 13. 17:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma írtam egy e-mailt, holnap, ha nem válaszolnak lehet telefonálok is. Kicsit felháborító inkább, hogy ígérték..még akkor is, ha nem. De legalább az ember tudna másra gondolni.
aug. 13. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!