Szerintetek bunkóság érdeklődni egy interjú után az eredményről? Ha nem, hogyan célszerű megírni az e-mailt?
Szóval kb 1,5 hete voltam interjún, viszont van egy másik hely is, ahonnan várják a visszajelzésem, de ahonnan még nem szóltak azt a munkát jobban szeretném. Azt mondták valószínűleg az előző héten hívnak/írnak az eredményről. De semmit nem kaptam, egy nemet sem. És mivel ez az interjú személyes volt, ezért legalább ennyit várnék, de tolakodni sem akarok, mert a csaj, amikor ezt mondta, hogy előzőhéten értesítenek, a hangsúly alapján nem ígérték 100%, hogy addig lesz eredmény.
Arra gondoltam valami olyat írnék nekik, hogy xy vagyok, voltam Önöknél interjún az xy pályázat kapcsán. Arról érdeklődnék, hogy .. de nem tudom befejezni a kérdést, nem akarok tolakodni sem. De jó lenne tudni valamit, még ha nem is a lezárás miatt.
Köszönöm a segítséget!
Hátha nem jeleztek az ígéretük ellenére, akkor érezzék ők rosszul magukat.
Sok reményt nem fűznék hozzá, de nyugodtan rá lehet kérdezni.
A kérdésed jogos, főleg ha még ígérték is.
Amúgy vannak akik a leveleket leszarják, a helyedben telefonálnék, ha lehet.
Akár telefon, akár levél, egyszerűen és tényszerűen közlöd, hogy mit akarsz: Én én vagyok, érdeklődnék, van-e eredmény a ...-val kapcsolatban? A választ előre is köszönöm, én. Kész, vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!