Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nők megengednétek 1idegen...

Nők megengednétek 1idegen férfinek hogy kezet csókoljon?

Figyelt kérdés
De úgy féltérden
aug. 10. 10:27
 1/9 anonim válasza:
100%

Nem féltérden, de nagyon vicces, pont most szerda este volt ez, hogy bulizni voltunk egy barátnőmmel. És egy fiú társasággal így összeverődtünk. Amikor pedig mondtuk, hogy mi mennénk, kérdezték, hogy legalább kezet csókolhatnak-e. Mondjuk utána engem az egyik srác meg is csókolt. És maradtunk még egy kicsit.:D Aztán majd randizunk.:D

De amúgy én szívesen, szerintem nagyon cuki dolog.:)

aug. 10. 10:38
 2/9 anonim válasza:
84%
Igen, ez a tisztelet jele. Csak kihalóban van.
aug. 10. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

Volt egy idősebb kollegám, aki kezet csókolt, amikor először találkoztunk (egyetlen lány voltam egy továbbképzésen). Félrehívtam és megkértem, hogy ne tegye.

Térdelni azért nem térdelt.

aug. 10. 10:54
 4/9 anonim válasza:
81%
Szerintem iszonyatosan aranyos, férfias és tisztelettudó dolog :)
aug. 10. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Idegen férfi semmilyen formában ne érjen hozzám.
aug. 10. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
5# nek igaza van, hiába pontozták le. Nekem van egy kollégám, aki bohóckodásból szokott nekünk kezet csókolni, de ő nem idegen. Idegentől nem tűrném.
aug. 10. 12:40
 7/9 anonim válasza:
25%

Térdelve nyilván nem, de alapban, normális, főleg idősebb, művelt férfiak szoktak nekem kezet csókolni, ez udvariassági forma, főleg bemutatkozáskor.

És nincs benne semmi rossz, főleg, hogy nem ér össze a kéz és az ajak.

aug. 10. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Nyilván kicsit túlzás, csak vicces helyzetekben szoktak férfiak ilyet csinálni, valamit megköszönni.. igen szoktam "engedni" ha normális helyzet adja, de ha kínos helyzetbe hoz akkor otthagyom
aug. 10. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Utálom, ha idegenek érnek hozzám, és egyébként is illetlenség. Ismeretlen nőnek csak jelképes, a levegőbe nyomott kézcsókot illik adni.
aug. 12. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!