Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, megengednétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, megengednétek egy olyan fiúbarátotoknak, hogy megfogja a melleteket, akitől amúgy nem akartok semmit?

Figyelt kérdés

Pár hónapja ismerjük egymást egy lánnyal, nagyon jóba lettünk, de csak barátilag. A mellei viszont annyira extrán csodálatosak, hogy szerintem már biztosan észrevette, amikor nézem őket (megjegyzést sosem tettem, nem vagyok bunkó). Tegnap egy baráti összeröffenés végén ketten maradtunk (ő egy erősen dekoltált felsőben), amikor kiszaladt a számon egy dicséret a cicijeire. Éppen bocsánatot akartam kérni, ám a szavamba vágva annyit mondott, hogy "Tudom, hogy tetszik, meg szeretnéd fogni?" Kicsit lefagytam, amire azt mondta, hogy "nyugodtan, nem harapnak". Ezután megfogtam, pár másodpercig markolgattam, simogattam, ő végig a szemembe nézett és mosolygott. Mikor levettem a kezemet, megkérdezte, hogy "na ugye nem kellett tőlük félni?" Erre nem nagyon tudtam mit mondani, látta, hogy zavarban vagyok, aztán elterelte a szót és nem jött szóba utána sem.

Szerintetek csak poén volt az egész? Vagy lehet, hogy szeretne tőlem többet?

28F/27L

2024. jún. 6. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2024. jún. 6. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szórakozik veled, mint macska az egérrel.
2024. jún. 6. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
28 évesen ezt komolyan kérdezed?
2024. jún. 6. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Hát nagyon szerencsés vagy! Amúgy tovább lehetett volna vinni… Szerintem, ha lesz valami máskor is, vagy jelek, hogy vlm folytatást szeretne, nem habozz, lépj!
2024. jún. 6. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt hasonló nekem is nincs ebbe semi

L

2024. jún. 6. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Poénból én is engedtem már meg baráti nyaraláson egyik srácnak.
2024. jún. 6. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szitu nekem is volt már csak ott a lakótársam (aki egyben nagyon jó barátom is volt) csöcsörészett meg :)
2024. jún. 6. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Vszinüleg szeretett volna töled valamit, de béna voltál, lemondhatsz rola.
2024. jún. 6. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehetett volna belőle több is ha magabiztosabb vagy

N

2024. jún. 7. 09:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Én biztos fogdosnám a mai napig!
2024. jún. 30. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!