Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Fiatal fogorvos (férfi)...

Fiatal fogorvos (férfi) tegez, visszategezhetem 28 évesen?

Figyelt kérdés

Tőlem szerintem biztos fiatalabb, olyan 23-25-nek néz ki. Első kezelés alkalmával tegezett, visszategezhetem? Ez számomra azért furcsa nagyon, mert engem orvos még sosem tegezett - legalábbis felnőttként. Bár fiatal orvossal sem találkoztam még túl sokszor, ha igen azok magáztak mindig.

És az asszisztensek is tegeznek engem akik jellemzően fiatal nők.

Persze engem abszolút nem zavar és én más szituációban (példaul ismeretlen leszólít az utcán) simán visszategezek mindenkit ha úgy 50 max 55-nek néz ki az illető.

De ilyen szituációban ilyen még nem volt és fura.

Rendőr sem tegezett még sosem. Azt is vissza lehet ha letegez?

28 éves vagyok már nem gyerek talán furcsa is a kérdés ez miatt, de nekem furcsa.

Ilyen magán fogászati klinikára mentem.

júl. 19. 11:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Simán visszategezném. Én egyetemen tanítok. Nem vagyok még sokkal öregebb a tanítványaimnál. Így van hogy ők is tegeznek. Engem egyáltalán nem zavar. Nem szokták azt mondani, hogy "szia tanár úr", a keresztnevemen szólítanak. Nekem is egyszerűbb őket visszategezni, egyszerűbb úgy magyaráznom. Bár előbb-utóbb ahogy öregszem majd valahogy át kellene szoknom a magázódásra. Egyelőre nekem nehezen megy, nem természetes.

Orvos, rendőr még nem tegezett. Bár szerencsére olyan sokkal még nem volt dolgom... Bankban viszont volt már hogy az ügyintéző csaj ismeretlenül is tegeződött velem. Fura lett volna, ha visszamagázom, ezért én is tegezésre váltottam.

júl. 25. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!