Fiatal fogorvos (férfi) tegez, visszategezhetem 28 évesen?
Tőlem szerintem biztos fiatalabb, olyan 23-25-nek néz ki. Első kezelés alkalmával tegezett, visszategezhetem? Ez számomra azért furcsa nagyon, mert engem orvos még sosem tegezett - legalábbis felnőttként. Bár fiatal orvossal sem találkoztam még túl sokszor, ha igen azok magáztak mindig.
És az asszisztensek is tegeznek engem akik jellemzően fiatal nők.
Persze engem abszolút nem zavar és én más szituációban (példaul ismeretlen leszólít az utcán) simán visszategezek mindenkit ha úgy 50 max 55-nek néz ki az illető.
De ilyen szituációban ilyen még nem volt és fura.
Rendőr sem tegezett még sosem. Azt is vissza lehet ha letegez?
28 éves vagyok már nem gyerek talán furcsa is a kérdés ez miatt, de nekem furcsa.
Ilyen magán fogászati klinikára mentem.
Ahogy érzed. A jogod azzal meglett hozzá, hogy ő tegezett. Ha nem tartod helyénvalónak és nem akarod elfogadni, akkor magázd, talán még veszi is a lapot.
Engem szoktak hivatalos helyzetben tegezni, 95%-ban magázódom tovább. A többség visszavált magázásra.
Azt ilyenkor mi lenne a helyes megszólítás? A "szia doktor úr" nagyon gagyin hangzik..
A hello doki? Az talán jobb.
„ Engem szoktak hivatalos helyzetben tegezni, 95%-ban magázódom tovább. ”
Fu de utálom az ilyen kelletlen, modoros, karót nyelt alakokat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!