Mi a véleményetek a 2okosról és a róluk készült videóról?
Ma találtam rá egy róluk készült videóra, és azt nézve, továbbá a kommenteket olvasva igencsak dühös lettem, hogy mégis hogyan létezhet 2 ennyire féreg ember.
Aztán tovább néztem a videókat, és nagyon szimpatikusak lettek. Nem önmagában azért, amit csinálnak, hanem hogy felmerik vállalni ezt ebben a PC diktatúrában. Ehhez kell a tökösség. Ha 20 éve csinálták volna ezt, akkor egyszerűen csak bunkónak tartanám őket, most viszont szabadságharcosok egy olyan világban, ahol egy szexuális jellegű viccért simán kirúgnak egy férfit a munkahelyéről, és nem azt büntetik meg, aki mószerol.
Itt van ez a videó, itt konkrétan a videós erről a jelenségről úgy fogalmaz, hogy rettentő sötét jövő felé vezet [link] . Ez azért igazán szánalmas és hazug kijelentés, mert a múltban ez volt a jelen, és akkor érdekes módon rend volt, fegyelem, tisztesség, persze a mai áldatlan állapotokhoz képest. A társadalom az elmúlt 20 évben hihetetlen módon elaljasodott, és érdekes módon ez tökéletesen arányban volt a liberalizmus erősödésével. Akkor nem inkább ez az, ami a rettentő káros?
Mi a véleményem a 2okosról videót készítőkről?
Az hogy a sok patkány rajtuk akar nézettséget generálni maguknak ezért összeböfögnek ilyen 10-20 perces szarokat ahol megmondják a frankót, aztán kirakják a videóikat youtube-ra "2okos" labelekkel meg hashtagokkal hogy minél többen rákattintsanak.
Bírom hogy azt hiszitek hogy manapság van pííszíí diktatúra, miközben ez a két gyökér konkrétan profitál a gyűlöletkeltésből, engem meg anno képen vert volna apám, ha csak negyedannyira lettem volna pofátlan, mint azok.
Ők nem szabadságharcosok, - és nagyon, nagyon buta vagy amiért ezt így látod - hanem bizonyítékai annak, hogy manapság nem hogy túlzásba van véve a tisztelet, hanem pont hogy minden tisztelet kiveszett a fiatal generációból. A fiatal férfiakkal az élen, hiszen általában ők viselkednek így, és ők is támogatják az így viselkedőket. (te is az vagy, eltaláltam?)
5.: Nem vagyok éppen fiatal, 29 éves vagyok.
" A fiatal férfiakkal az élen, hiszen általában ők viselkednek így, és ők is támogatják az így viselkedőket."
Hát nem pont a fiatal férfiak azok, akiktől mindent is elvártak?
A nőkről most inkább ne is beszéljünk, mert az egész ilyen kontrollálatlan érzelmi ámokfutásba fog átmenni. Mondj egy olyan estet, ahol nem így lett, na igaz, hogy nem tudsz?
Szóval gyerekként mi voltunk azok, akik a boomerektől (most nem pejoratív értelemben mondom, mert az én szüleim is az a generáció) megkaptuk azt a nevelést, amit ők kaptak. Csakhogy ez a mai világban egy nagy bullshit, amivel csak hátránya lesz az embernek, és aki ez alól kitud törni, az szabadságharcos, felszabadítja önmagát. Már akkor idejét múlt volt, amikor engem erre neveltek. Gyerekként menni akartam volna locsolkodni a faluban, nem lehetett. És nem értettem, hogy miért. Minden évben elakartam menni, és dühös voltam, amiért nem lehetett, de most hálás vagyok, hogy a szüleim megkíméltek a kellemetlen helyzetektől. Már akkor is olyan világ volt, hogy ami tradicionális, és ami a felnőttek számára hasznos, azt megtartották, de ami nem, és amikor adni kell, az ellen körömszakadásig küzdöttek.
Na jó, nem akarok fél órákig írni. Jó példa lesz a banyatankos jelenség, amit szerintem nem kell senkinek sem bemutatnom. Nem tudom, hogy ez megy-e még, de amikor én buszoztam, akkor állandóan a fiatalokat szidták, hogy mennyire bunkók vagyunk, csak mert eszünkbe sincs átadni nekik a helyünket. De ők persze nem bunkók, hogy mindenen és mindenkin átgázolnak a szarjukkal, mindenféle gátlást és emberi mivoltot nélkülözve tolakodnak. Ja hogy nem mindegyik ilyen, és ne általánosítsak? Akkor meg miért nem láttam még olyat, hogy kioktatták volna, vagy egymásra szóltak volna valaha is?
Nem csoda, hogy az ilyen mocsadékságoktól megakarják védeni magukat az olyan fiatalok, akiknek van egy minimális tudatossága, igazságérzete. Nyilván az utóbbi az oka annak, hogy nagyon fiatalokból áll a rajongótáboruk. A fiatalokat nem lehet átcseszni, ők automatikusan érzik, hogy mi a helyes. Persze idősebb szemmel azért látom a 2okoson, hogy néha tényleg jó nagy köcsögök. Nehogy azt higgyétek, hogy én valaha is átlépném azokat a határokat, amit ők simán megtesznek. Én is látom, hogy sok dolog nem helyes, de nekem inkább csak az a bajom, hogy két véglet van. Az egyik az ilyen 18 éves, agymosott liberálisok, akik szerint ez a 2 srác a lehető legnagyobb bűnöket követik el, a másik tábor meg Istenként tiszteli őket. De nem, nem Istenek, én csak annyit tartok tiszteletreméltóak, hogy így szembemennek a mainstream diktatúra ganajságaival. Etekintetben nagyérdeműek, és ők az elsők. Ezt azért mondom, mert elévülhetetlen érdemeket szereztek a harcuk során. Persze nyilván csinálnak baromságokat, de nem lehet elvárni tőlük, hogy a még senki által végig nem járt utat tökéletesen teljesítsék. Na meg persze úgy védik meg magukat az elnyomó, létrontó PC szarsággal szemben, ahogyan tudják, meg ahogyan akarják. Ez is egy ilyen liberális görénység, mint amikor a tezsvír leakar ütni a saját házadban, te meg véletlenül megölöd, és akkor (i)gazságszolgátatás mikroszkóppal kezdi el vizsgálni, hogy te most ugyan arányos voltál-e, és okoskodik, hogy mit hogyan kellett volna másképpen csinálnod, hogyan kellett volna döntened abban a 0,5 másodpercben, amin akár az életed is múlhatott volna.
"Persze nyilván csinálnak baromságokat"
Khm 13 éves lányt anyucinak szólítanak,khm nemrég loptak is Mondoconon, soroljam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!