Ha nincs személyes tapasztalatod, véleményed se legyen?
Több olyan emberrel találkoztam már, akik szerint nem lehet releváns véleményem olyan dolgokról, amivel nincs személyes tapasztalatom. Vagy mert nem vagyok 40-50 éves.
Akár párkapcsolati téma - ha nincs párom éppen, vagy bármilyen más téma, közélet, kultúra.
A kábítószerfogyasztásra is ezt volt, aki ezt mondta. Mivel teljesen nemet mondok rá, nem probáltam és nem is fogom - ne mondjak róla véleményt. Vagy éppen a gyilkosságról.
Szakemberek, szakirodalom és más emberek tapasztalata, véleménye alapján azért szerintem ki lehet alakítani szinte mindenről egy látásmódot.
Szerintem is.
Ezek buta emberek, ne foglalkozz velük sokat.
"Szakemberek, szakirodalom és más emberek tapasztalata, véleménye alapján azért szerintem ki lehet alakítani szinte mindenről egy látásmódot."
Ezektől sosem kapsz objektív tudást mert a "szakértőket" 99%ban befojásolják általában az adott politikai széljárásnak megfeleően.
Ezért kell mindél több minél függetlenebb szakértőt meghallgatni, hogy ne legyenek befoLYásolva szubjektíven :)
Vannak bőven politika mentes témák is. Étkezés, receptek, autó-motor, decentralizált dolgok.
ja amig nem lotted magad halalkozelbe a legkemenyebbekkel addig ne is kritizald hogy az nem jo dolog :D
persze a gyilkossagrol se
amugy van jogos es/vagy szukseges ember oles es egyeb is,
gyilkossag alatt remelem azt erted ami jogtalan mert arra hasznaljak altalaban mikor ok nelkul vagy onerdekbol (lenyegeben szinten ok nelkul) tortenik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!