Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Visszavonták a meghívásomat...

Visszavonták a meghívásomat az esküvőre. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Pár hét múlva lesz az esküvő, viszont a napokban visszavonták a meghívásom telefonon keresztül, mondván hogy mégsem tudnak engem fogadni. Mi a véleményetek? Nem bunkóság ez? Hozzáteszem, nem rokon vagy családtag vagyok, "csak" egy barát.
2024. júl. 13. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
De az. Minden képpen menj el.
2024. júl. 13. 10:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok elmenni mert az az igazság hogy ők szállásoltak volna el a saját házukban. Konkrétan én az ország egyik végében vagyok, ők pedig a másikban. Tudom ez fontos infó, elfelejtettem megemlíteni. Elnézést. A lemondást azzal indokolták hogy rokonok akik szintén messze laknak tőlük bejelentkeztek hozzájuk hogy nekik is szintén szállásra lenne szükségük, és így inkább őket választják mint engem.
2024. júl. 13. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Ez gáz.Én hanyagolnám a jövőben őket.
2024. júl. 13. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
14%

A rokonok fontosabbak, mint te.

Ha jó barát vagy, akkor ezt idáig is tudtad. Vagy hogy gondoltad, béreljenek neked szobát valahol? Vagy a rokonoknak?

Ha időben szóltak, akkor nem bunkóság.

Ha mégis menni szeretnél, akkor megkérdezheted, hogy ha gondoskodsz szállásról, mehetsz-e. Akkor kideról minden.

2024. júl. 14. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Hát nem tudtok hogy a rokonok fontosabbak-e az szubjektív én 100 rokonokat odaadnám gondolkozás nélkül hogy egy barát ott legyen az esküvőkön, viszont ez mellett rettentő bunkó dolognak tartom nekem kb 1 hónap múlva lesz az esküvőm ahol bár nem örültem neki de van pár rokon aki azért lett meghívva hogy pár másik tényleg közeli rokonnal ne legyen vita. Na most az egyik rokon visszamondta nyaralás miatt nos azóta szívom a fogamat miatta de pofám nincsen visszavonni a másik ember meghívását még úgy sem hogy fizikailag a meghívóval nem értünk még oda csak beszéltünk hogy lenne és szívesen látnánk őket. Szóval összegezve egy már meghívott embert (főleg barátot aki az országot utazza át a te kedvedért) lemondani akkora bunkóság, hogy én többet nem is beszelnék az illetővel.
2024. júl. 14. 07:09
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Az a véleményem, hogy jogosan érzed rosszul magad, érthető, hogy rosszul esik a meghívásod lemondása.

Azt vedd figyelembe, hogy a barátaid valószínűleg kényszerhelyzetbe kerültek. Vagy az anyagi keretüket vagy a maximális létszámot elszámíthatták. Sok párnak például a szüleik fizetik a lakodalmat, és nagyobb beleszólásuk van a vendéglistába, mint a párnak.

Ha meghívtak, nyilván fontos vagy nekik, ha lemondták, hidd el, nem jódolgukban tették!

2024. júl. 14. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Menj el mégis, csak vigyél sátrat és hálózsákot, elleszel a hátsókertben..

Vagy kérdezd meg a legény/leány búcsúra van-e még szabad hely?

aug. 11. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!