Mennyire teljesítettétek az annó újévi fogadalmatokat?
Nekem az volt:
- Jól tanuljak
- össze jöjjek egy álompasival
- jól lovagoljak.
:D elfelejtettem megfogadni h állandóan így legyen:O
- Jól tanultam most is bár vannak gázos szituk (fizika matek OMG:O) szeresztek egy angol oklevelet feljebb léptem egy szinten jövő hónapban leteszem az alapfokot tavasszal meg a középfokot.
- VOLT egy álompasim- 1 hónapig csak. de imádtam télleg nála jobbról sosem álmodhattam volna de mondjuk róla se mertem soha csodás 1 hónap vot...
- Voltak kellemes pillanataim lovaglásnál voltam Bala-SA képzésen, jobban összenöttem a lovammal múltkor már ugrottam is vele minimális félelemmel (egy balesetem óta rettegek az akadályoktól pedig már 2-3 éve ugrom)
:)
Közeledik az évvége ideje teljesíteni az elmaradt fogadalmakat.
Én kb 3 éve megfogadtam, hogy leszokom a cigiről. 4hónapig bírtam, aztán jött a gyakorlat, diplomamunka írása, záróvizsga. Persze ezek csak kifogások, de végül ismét rágyújtottam. Azóta nem teszek fogadalmat. (Amúgy előtte minden évben a fogyás volt a cél...hát hm, gondolhatod, ha minden évben meg kellett fogadnom, mennyire voltam sikeres :D)
25L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!