Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mennyire teljesítettétek az...

Mennyire teljesítettétek az annó újévi fogadalmatokat?

Figyelt kérdés

Nekem az volt:

- Jól tanuljak

- össze jöjjek egy álompasival

- jól lovagoljak.

:D elfelejtettem megfogadni h állandóan így legyen:O

- Jól tanultam most is bár vannak gázos szituk (fizika matek OMG:O) szeresztek egy angol oklevelet feljebb léptem egy szinten jövő hónapban leteszem az alapfokot tavasszal meg a középfokot.

- VOLT egy álompasim- 1 hónapig csak. de imádtam télleg nála jobbról sosem álmodhattam volna de mondjuk róla se mertem soha csodás 1 hónap vot...

- Voltak kellemes pillanataim lovaglásnál voltam Bala-SA képzésen, jobban összenöttem a lovammal múltkor már ugrottam is vele minimális félelemmel (egy balesetem óta rettegek az akadályoktól pedig már 2-3 éve ugrom)

:)

Közeledik az évvége ideje teljesíteni az elmaradt fogadalmakat.

2010. okt. 31. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tettem újévi fogadalmat. Szerintem ha valaki változtatni szeretne magán vagy szokásain, ahoz nem kell újév!
2010. okt. 31. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Én kb 3 éve megfogadtam, hogy leszokom a cigiről. 4hónapig bírtam, aztán jött a gyakorlat, diplomamunka írása, záróvizsga. Persze ezek csak kifogások, de végül ismét rágyújtottam. Azóta nem teszek fogadalmat. (Amúgy előtte minden évben a fogyás volt a cél...hát hm, gondolhatod, ha minden évben meg kellett fogadnom, mennyire voltam sikeres :D)

25L

2010. okt. 31. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyik évre (2008) az volt a fogadalmam, hogy elolvasok 100 könyvet. 149 lett belőle.
2010. okt. 31. 16:50
 4/4 A kérdező kommentje:
:D Én mindig teszek, de csak azért mert hátha bejöna tisztalappal izé :D de hát hajrá mindenkinek ki hogy csinálja:)
2010. okt. 31. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!