Hogy lett az normalizálva az hogy a férfiaknak rövid a nőknek hosszú kell legyen a haja?
Figyelt kérdés
2024. jún. 25. 06:32
11/21 anonim válasza:
Nem érdekel, én akkor is maradok kopasz. És semmivel sem érzem magam kevésbé nőnek azóta, hogy leborotváltam a derékig érő hajamat.
12/21 A kérdező kommentje:
Kedves tizenegyes! Igazad van!
2024. jún. 25. 19:46
13/21 kürtőskalácska válasza:
11-es
Nem sértésből de ez most hogy jön ide?
14/21 attila_72 válasza:
Talán biológiai okai vannak, lévén hogy a férfiak jórészének kihull a haja, a nőké pedig nem.
15/21 anonim válasza:
14-es: feltételezve, hogy a férfiak haja kihullik 40 év fölött (ami nem igaz, csak egyesekre, nem általános), teljesen értelmetlen ötlet lenne emiatt 15 és 40 között rövidre vágni. Mellesleg a nök haja is hullik idösebb korban
16/21 anonim válasza:
13: Úgy, hogy lehet magasról tenni is rá, mi és miért lett férfiaknak és nőknek "normalizálva"...
17/21 kürtőskalácska válasza:
16 os De nem ez volt a kérdés.
Szerintem a kultúra is befolyásolja hogy milyen hosszú az emberek haja, ha például megnézük Japánt ott régen a fiúknak is hosszú hajuk volt.
18/21 Übü király válasza:
1848 óta a jobbágyoknak is megengedték, hogy a hajukat rövidebbre vágassák, addig befonva kellett viselniük.
Egyes főurak a néppel való azonosulásukat a hosszabb hajviseletükkel fejezték ki (II. Rákóczi Ferenc), de ők nem fonták be a hajukat.
20/21 anonim válasza:
A hosszú haj akadály volt a harc során. Harcba általában mindig a férfiak mentek. Röviden erre vezethető vissza minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!