A nőknek miért teljesen természetes dolog hogy bejönnek a férfi mosdóba is ha a női tele van?
Az se érdekli őket ha a piszoáros résznél választófalak sincsenek, csak jönnek be és kész.
Fordítva meg sikoltozás megy ha egy pasi kerül a női mosdóba, pedig ott nem látni fedetlen nemi szervet csak sminkelő kezet mosó nőket.
Én ilyet még soha sem láttam, pedig járok rengeteg helyre ahol van nyilvános wc és életembe nem láttam olyat hogy a nők csak úgy besétálnak a férfi mosdóba.
Olyat igen hogy a takarítónő benéz oda és feltölti a szappan adagolót, meg a papír adagolót meg a wc papírt berakja, és esetleg áttörölgeti gyorsan ha épp nincs bent senki.
Nem természetes dolog.
Ha valahol iszonyat sor van a nő wc-nél és nem bírom kivárni, akkor szólok egy férfi ismerősnek, hogy nézzen be a férfi wc-be, hogy ott vannak-e bent. Ha nincsenek, akkor bemegyek, de csak ha sürgős. És közben megkérem ezt a férfi ismerősömet, hogy szóljon, ha jön másik férfi, mert kifelé menet sem szeretném meglátni a piszoárnál.
Szóval nem, egyáltalán nem megszokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!