Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Pontos vagy, előbb érkezel...

Ignis Subdialis kérdése:

Pontos vagy, előbb érkezel vagy inkább késni szoktál időpontokról?

Figyelt kérdés

Az esetek többségében mikor érkezel a helyszínre az elvárt időponthoz képest?

Korábban?

Későbben?

Vagy másodpercre pontosan? (Utóbbi esetben csak az számít, ha tényleg akkor érsz oda, nem pedig a környéken elütöd valamivel az időt. Tehát ha 22 perccel előtte érsz oda és az utcán szobrozol az adott időpontig, akkor az nem a másodpercre pontos, hanem a 20-30 perccel előbb érkezős kategória.)

jún. 20. 02:12
1 2
 11/12 Mansour ***** válasza:
100%

"Nem értem a későket, sok azt mondja, nem tehet róla."

Az önigazolás, a hibáink másra kenése alapvető emberi jellemző, szóval simán érthető a dolog, bár attól még nem elfogadható. Nagyon ritkán adódik olyan, hogy az ember tényleg teljesen önhibáján kívül eső okból késik. Én vállom, hogy saját hibámból szoktam késni néha.

aug. 27. 13:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
#11 szerintem a hozzászóló a rendszeresen későkre gondolt. Az nem gáz, ha néha közbejön valami, de sajnos van elég sok olyan ember, aki mindenhonnét mindig elkésik. Pl. az olaszok, görögök ilyenek. Borzasztó velük dolgozni.
aug. 28. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!