30 fok tűző napsütés temetésre mibe illik menni? Hazai szokás szerint.
Mi a jobb férjemnek, ha fekete öltönynadrág + szürke ingben jön, vagy ha fekete farmer + fekete pólóban jön?
Nekem meg, nőként, nincs otthon elegáns fekete vagy más sötét alsóm, se szoknya, se nadrág...
Ha nem vagytok közeli családtagok, a férjednek mindegy melyik szett.
Neked meg, miért nincs? Keress valami aránylag semleges színűt, ami azért már nem mackó.
Férfinak tökéletes még közeli családtag estén is a fehér ing sötét nadrág kombó, nem kell fekete póló/ing, főleg nyáron.
Nőként te is mehetsz fekete-fehérben, egy könnyű nyári ruha a legjobb.
Pont ilyen időben kellett mennünk legutóbb. Nekem fekete egyberuha, vékony harisnya, balerinacipő, felül nagyon vékony boleró szerű cucc aminek volt egy kis ujja. Párom fekete öltönynadrág, fehér ing, félcipő. Melegem volt nagyon de amúgy is muszáj lett volna védeni a vállam, mert 5 perc alatt égek hólyagosra, szóval az ilyen események a muszájból kibírjuk kategória nálam.
Amúgy bármilyen nem rikító elegánsabb ruha jó, ha nincs fekete szoknyád, akkor lehet szürke is vagy bézs. Felülre is lehet fehér blúzt vagy inget venni, sokaknak nincs fekete de pólót meg nem illik.
Férfiak nyáron szinte mind fekete nadrágban és fehér ingben szoktak. Eleve fura a fekete ing. Nagyon kevesen hordanak azt.
Nőknek bármilyen fekete ruha, szoknya jó, ami nem túl kihívó, nem rövid nagyon, nem totál testre cuppanós, nem műbőr, meg ilyen fura fényes anyagok.
Én nem közeli rokon temetésére térdig érő szoknyában és egy fekete fehér rövid ujjú felsőben mentem, nyitott szandállal. Közeli rokonnál engem nem érdekelt, hogy milyen idő van, húztam harisnyát, zárt cipőt, blézert is. De én hozzá vagyok szokva, munka miatt is kell időnként rendezvényekre, találkozókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!