30 fok tűző napsütés temetésre mibe illik menni? Hazai szokás szerint.
Figyelt kérdés
jún. 11. 07:57
11/18 anonim válasza:
Hát én kikelnék a síromból, ha valaki farmer+pólóban jönne a temetésemre.
12/18 anonim válasza:
Turkálókban vannak nagyon klassz fekete holmik, tudom ajánlani!
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tippeket.
11-es, akkor tulképpen rosszul öltözötten érdemes menni, hogy az elhunyt kikelhesse még kicsit? :D
jún. 11. 17:07
14/18 anonim válasza:
Ha te nem bírod a fekete színt, fel ne vedd csak azért mert úgy illik. A hulla meg már úgyse látja, ha meg igen, már nem tud számonkérni.
15/18 anonim válasza:
A fekete ing nem temetésre való. Európai kulturkörben temetésre ünnepi viseletben mennek, ami férfiaknál fekete zakó, fehér ing fekete nyakkendővel, fekete nadrág és fekete cipő. A fekete inget egy olasz divatcézár találta ki, mint esti murizó viselet.
16/18 anonim válasza:
Az életben egyszer van az embernek temetése és azzal nem lennétek képesek megtisztelni, hogy egyetlen egyszer felöltöztök normálisan? Teljesen lényegtelen, hogy szétizzadja-e magát az ember. Ez az esemény nem erről szól.
17/18 anonim válasza:
Jobb esetben az életben egyszer sincs valakinek temetése 🤣
18/18 anonim válasza:
Pont ezért érdemes sztem minden időjárásra egy temetős szettet tartani... akkor nincs olyan, hogy "jé, nincs fekete ruhám egy sem". De ha már ez a helyzet, akkor minél sötétebb vagy fekete-fehér, nem túl sportos és nem től sokat mutató szerelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!