Tegeződni illik egy fiatal huszonéves fogorvosnővel vagy magázódni? (33ffi)
Nem jön ki hülyén.
Felnőtt emberek hivatalos viszonyban magázódnak. Egyébként pedig a magasabb rangú ajánlhatja fel a tegeződést, azonos rangúak között pedig a nő.
Mindenkivel magázódunk, amíg az etikett alapján fel nem merül a tegeződés lehetősége.
Orvost, tanárt, sosem tegezünk, de ő sem fog tegezni.
Egyébként MINDEN ÉLETKORBAN a nő ajánlja fel a tegeződést.
"Miért pontoztátok le a 14, 15 ös válaszolókat?"
Mert egy karót nyelt barom, aki életszerűtlen hlyeségeket irkál, gondolom, azért.
30as vagyok, és engem rögtön letegezett a 2 fogorvosi asszisztens, jaja úristen!
A kérdező először magázódjon nyilván, de olyan hlyeségeket irkálni, hogy hivatalos viszonyban nem lehet tegeződni...
mondjuk igaz, az utolsó meg nagyobb idióta. Bocsánat, majd akkor mostantól 18-45 közötti pénztárosokkal is magázódni fogok!!!!
19# A fogorvos is letegezett? Szerintem nem. Az asszisztensek meg oldani akarták benned a feszültséget, esetleg te is eü.dolgozó/kolléga vagy.
"18-45 közötti pénztárosokkal is magázódni fogok!!!!" Valóban úgy illene, és nem ráerőltetni másokra a tegeződést.
Más dolog, ha nemcsak a boltból ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!