Felajánlhatom a tegeződést a fiam huszonéves tanárának?
Figyelt kérdés
Olyan furcsa magázódnunk, 32 vagyok.2021. jan. 21. 14:50
1/26 anonim válasza:
Én a gyerekeim összes tanárnőjével tegeződtem...
3/26 anonim válasza:
Ha idősebb vagy nála, és azonos neműek vagytok, akkor igen. Ha nő vagy, és ő férfi, akkor kortól függetlenül igen.
4/26 anonim válasza:
Nem. Mivel ő a magasabb rangú.
ÉS NE írja le nekem ide senki proli, hogy "Há e manapság má nem így van he." De, így van.
5/26 anonim válasza:
Nem. Azért, amit a 4-es írt.
A sorrend:
1.Magasabb rangú
2.Idősebb
3.Nő
Anyám se tegezte le a friss diplomás óvónőmet, pedig kor alapján egyenesen a lánya lehetett volna. De még nagymamám sem.
6/26 anonim válasza:
>>Olyan furcsa magázódnunk<< Vajon mi a furcsa benne ? Az, hogy egy idegen felnőttel magázodol, az a normális. A tanár végzi a munkáját, nem azért, hogy a tanulók szüleivel haverkodjon...
7/26 anonim válasza:
6.-nak.
Na de ehhez neveltetés és kultúrálódás is kéne.
8/26 anonim válasza:
mégis mért furcsa, hogy két felnőtt ember, akik nem rokonok és nem barátok, magázzák egymást? majd ha együtt mentek plázázni, elkezdhettek tegeződni.
9/26 anonim válasza:
Szerintem nem alapból letegezésről volt szó, hanem felajánlásról...
10/26 anonim válasza:
Már miért lenne magasabb rangú egy tanár alapból? És ha a kérdező mondjuk orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!