Hetven év felettiként illik kérdés nélkül letegezni egy huszonévest?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy közben az illető elvárja a huszonévestől, hogy magázza őt. (Informális közegről beszélünk.)2021. máj. 3. 19:11
1/4 anonim válasza:
Elvileg illik, mivel sokkal idösebb a másik félnél (alapesetben unoka vagy dédunoka korban lenne hozzá képest)
És a csendörpertu NEM EZ, ott a fiatal, nagyobb hatalommal bíró valaki tegezte le az idösebb, töle függö embert, aki a fiatalt nem tegezhette vissza!
Én személy szerint (majdnem 70 évesen) mindenképpen kérném, hogy tegezzen vissza, nem szeretem a magázódást - de ez az én magánvéleményem.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem. (71N)
Burgeres pénztárosok kedvéért: fordítva sem.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem illik.86 éves mamám megkérdezte a 26 éves barátomat “ a fiatalember megengedi, hogy letegezzem?”
4/4 anonim válasza:
Én közel 70-hez utálom a magázódást, ezért én tegezek minden fiatalabbat, de egyböl hozzáteszem, hogy tegezzen vissza, mert így sokkal kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!