Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit gondolsz Bhutánról? Élnél...

Mit gondolsz Bhutánról? Élnél ott?

Figyelt kérdés
2024. máj. 30. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Nem hülyültem meg !
2024. máj. 30. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Biztosan nem. Szegény ország, kis ország, kínai elnyomás alatt. Csórik várják az indiai segítséget de az soha nem fog eljönni... eltűnnek majd, és helyüket kínai telepesek veszik át.
2024. máj. 30. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

Tavaly két hetet tölthettem ott és életem egyik legszebb utazása volt. Gyönyörű tájakkal és gazdag kultúrával rendelkező ország, ahol a helyiek hihetetlen kedvesek és vendégszeretőek voltak.

Élni nem élnék ott, mert hosszútávon nem tudnék Európán kívül élni, illetve nem egy gazdag ország, ahol az ember könnyen elhelyezkedhet, de látogatni bármikor szívesen visszalátogatok.

2024. máj. 30. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem élnék ott, de ezt olvasd, el, szerintem érdemes.

[link]

2024. jún. 1. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:
A Bhutáni Királyságba először 2011-ben jutottam el és azt hittem, hogy pár hónap önkéntes munka után hazajövök és az életem a megszokott mederben folyik majd tovább. De nem így lett. Bhután meglepett, megváltoztatott és inspirálólag hatott rám és – úgy hiszem – felszínre hozta bennem a minden emberben ott szunnyadó pozitívumokat: a kíváncsiságot, az újra és másra való nyitottságot, az idegen kultúrák és nézőpontok elfogadását, a segíteni akarást, a természet szeretetét, a csendes szemlélődést, az egyszerűség iránti vágyat, a sokszor megmagyarázhatatlanul kitörő életörömöt, valamint azt a mély és tartós boldogságot, amelyet csak lélekemelő emberi találkozások adhatnak. Sárkányföld számomra nem csak egy megismerendő országot és annak lakóit jelenti, hanem egy csodálatos álmot is, amelyet ébren és éberen álmodok, miközben egyre növekvő számú útitársammal járom felfedező utam. Az utat, amely Bhután és a világ, önmagunk és egymás jobb megismerése és elfogadása felé vezet.
2024. jún. 1. 11:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!