Nyilvános helyen mennyire pofátlanság?
Figyelt kérdés
Uszoda, edzőterem, egyéb nyilvános öltözőkben mennyire ciki, ha fürdőruhában zuhanyzom? Sajnos szégyellős vagyok, nem tudok meztelenül, de szeretnék zuhanyozni.2024. ápr. 24. 18:35
1/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Uszodában nem is furcsa, amikor úsztam én is mindig úgy fürödtem, hogy kimossam a klórt a ruhából. Edzőteremben kicsit furcsább talán, ha csak azért felveszel egyet, de ha te így érzed komfortosan magad, akkor csináld így. Pofátlanságnak egyáltalán nem nevezném.
2/7 anonim válasza:
Szerintem senkit nem érdekel, pofátlanságnak semmi esetre sem lehet nevezni, legfeljebb lesz, aki furcsállja, de ez meg lényegtelen.
3/7 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam pofátlanságnak, mert a többiek ott vannak meztelenül és csodálkozva néznek rám, kb kinéznek onnan.
2024. ápr. 24. 18:55
5/7 anonim válasza:
NEM, nem néznek rád, sem csodákozva, sem egyébként, ugyanis éppen azt nem illik ilyen helyeken, a másikat megbámulni, akár van rajta fürdöruha, akár meztelen.
6/7 A kérdező kommentje:
5, De 😆
2024. ápr. 24. 20:23
7/7 anonim válasza:
Ha nem bámulod meg azokat, akik meztelenek, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!