Nem értem a népet, hogy képes ilyen embereket megválasztani, és nem azonnal utcára vonulni? Ez a pofátlanság netovábbja.
Én évente bizonytalanságban élek kutató tudósként, és állandóan pályázgatnom kell, nem hogy 12 évre, de 1 évre kötnek velem szerződést, pedig a tudomány hosszútávú dolog. Hogy van képe valakinek 12 évre leszerződni valakit milliókért havonta, és 4 választásra bebtonozni egy-egy köztisztséget? Egyáltalán nem pályázni kéne erre és a legalkalmasabbakat választani évente vagy legfeljebb 2-4 évente?
https://www.youtube.com/watch?v=Q7TKo74ZK7g
jobb vagy bal? ki van a jobb és bal oldalt?
bal oldalt gyurcsány ferenc aki milliárdokat lopott...
jobb oldalt orbán viktor aki a gyurcsány által nyer mindig...
nincs verseny képes oldal! ezt kellene felfogni ezért nem vagytok ti "akadémiés" emberek mert full barmok vagytok ti is!
emiatt van az hogy amig gyurcsány van bal oldalt addig mindig orbán nyer! de amig a gyurcdsány van az ellenzékben addig mindig az orbán lesz az élhető logikus választás!!! és ezek szerintem össze is vannak beszélve!!! különben miért lehet bent gyurcsány még mindig a politikában? és miért nem lett elszámolva? ébredjetek fel...
én direkt most marki zay péterre fogok szavazni hogy meg mutassam mindkét oldalnak milyen az amikor (sajnos) tényleg a gyuri lesz a toppon és megint tönkre teszik az országot! ezzel talán orbánt is be lehet törni hogy bizony jobban kell teljesítenie ha ő akar maradni magyarország királya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!