Étteremben illik levenni a blézert?
Figyelt kérdés
Egy étterem benti részén lesz a diplomaosztóm után tartva egy ebéd, viszont rajtam blézer lesz. Ezt illik levenni vagy akár rajtam is maradhat?febr. 2. 17:49
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan leveheted, de magadon is tarthatod, ahogy neked tetszik, logikailag egy pulóver szerepét tölti be
2/5 anonim válasza:
Ha meleged van, leveheted, ha fázol, felveheted. Nincs illem szempontjából jelentősége.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem illik/ nem illik kérdése.
Ha meleged van nem kell magadon tartanod, ha fázol, nem kötelező. hogy rajtad legyen.
Mi lesz a blézer alatt? rövid ujjú ing?
Azzal sincs gond, de maradhatsz blézerben is nem minősül nagykabátnak.
4/5 anonim válasza:
Nem gondolnám illetlenségnek, ah leveszed.
De egyébként gondolom a diplomaosztódon a közeli rokonaid, párod, esetleg barátaid vesznek majd részt, nem idegenek. Nem hiszem, hogy őket zavarná, ha leveszed.
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan leveheted, alatta úgyis szép, fehér blúzod volt gondolom. Úgy is nagyon elegáns lehettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!