Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért hiszik néhányan jó...

Miért hiszik néhányan jó ötletnek, hogy a pénztár előtt várakozó sorba oldalról betolakodnak?

Figyelt kérdés
Nem érti, hogy sorban állnak? Persze szólni kell minden tudatlannak, értem én, de ezt hiszem egy jellembeli probléma néhány embernél. Miután szólok jellemzően még fel van háborodva a betolakodó.
2024. jan. 29. 07:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Látom.

2024. febr. 7. 08:24
 12/16 A kérdező kommentje:
#9 : Miről beszélsz? Itt írta az egyik válaszoló, hogy akkora böszme vagyok, hogy szólni sem merek senkinek, mert félek. Miről van szó?
2024. febr. 7. 18:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Arról, hogy agresszív módon akarod megoldani, úgy, hogy ha a főnököd megtudná, az ciki lenne.
2024. febr. 8. 08:38
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 : Egyértelműen azt a választ kaptam, hogy nem merem. Miért ne mernék? Ha védve lennék a következményektől én egy nagyon bátor ember lennék. Percig sem érdekelnek mások, hogy kivel mi van.
2024. febr. 9. 10:07
 15/16 Kései Sirató ***** válasza:

Nem tudod értelmezni a "talán" szó jelentését?

A 2-es válaszban van, hogy talán félsz. De akkor ezek szerint nem is talán, hanem biztosan?

2024. febr. 9. 11:12
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 : Mindig félek, hogy egy idiótába botlok. A butaságnál és az okoskodás valóban hihetetlenül veszélyes.
2024. febr. 10. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!